088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Joure

  • Gratis scan van uw dak
  • Ook zonder eigen investering
  • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


784 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 61.200 besparen

Elk jaar samen besparen

4427 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Joure

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente De Fryske Marren. Dit is te zien aan de 1831 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in De Fryske Marren. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een tevreden klant uit De Fryske Marren

Ik ben erg tevreden over de installatie. Van begin tot eind heel goed geregeld. Nette installatie en het contact met de adviseur was duidelijk en vertrouwd.

Waarom Zonneplan

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.


Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject De Fryske Marren heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: Bepaalde plekken in de gemeente De Fryske Marren vallen onder beschermd stadsgezicht. Staat uw woning in Sloten, Balk of Langweeren en wilt u zonnepanelen? Let dan op en vraag eerst een vergunning aan bij uw gemeente.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: Om zonnepanelen te kopen heb je helemaal geen kapitaal aan spaargeld nodig. Er is namelijk een stimuleringsregeling van GreenLoans beschikbaar. Door gebruik te maken van deze regeling gaat u er vanaf dag één al op vooruit.

    Lees hier meer over de GreenLoans regeling

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

13 reviews van mensen uit de omgeving van De Fryske Marren

Gemiddeld
9,2
9.0
Ik ben erg tevreden over de installatie. Van begin tot eind heel goed geregeld. Nette installatie en het contact met de adviseur was duidelijk en vertrouwd.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Ik had zelf al het een en ander voorbereid voor de jongens van het installatieteam. Hierdoor was de installatie een makkie! Ik heb, mede dankzij het positieve contact met mijn adviseur, een erg prettige samenwerking met Zonneplan gehad!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik zie dat er stroom binnenkomt, dus dat loopt helemaal zoals het hoort. Het was een netjes advies wat gegeven werd door een keurige man, zodoende was ik snel overtuigd. De installatie werd ook uitgevoerd door nette mensen, misschien niet wat je verwacht van 'werklui'.
Zonnepanelen Lemmer
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Zonnepanelen werken uitstekend. Zonneplan heeft ons in het proces goed geholpen, ook de offerte was zeer overzichtelijk. Nu hopen op veel zonnige maanden!
Zonnepanelen Lemmer
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 270 Wp All Black

10.0
De hele afhandeling, van begin tot eind was ik tevreden. Ik hou er gewoon een goed gevoel aan over en daarom kan ik zeggen dat ik perfect tevreden ben. Met vragen wordt ik direct beantwoord en ook deze check achteraf om te kijken of alles goed zit geeft mij gewoon weer een goed gevoel.
Zonnepanelen Joure
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
We wilden al heel lang zonnepanelen nemen. We hadden al rekening gehouden waar de kabels moesten komen, waar de omvormer moest hangen en hoe het met de meterkast zat. Tijdens de installatie kon het voorgestelde plan niet uitgevoerd worden. Dat is ter plaatse aangepast en heel goed opgelost. Daar zijn wij zeer tevreden over. Juist de open communicatie met de adviseur heeft ons voor Zonneplan doen kiezen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
Wij zijn wat oudere mensen, dus dan is het prettig om wat meer uitleg te krijgen. De installateurs namen alle tijd om het ons naar wens te maken. Dit is een groot compliment waard.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 260 Wp All Black

6.0
Ik ben niet helemaal tevreden want ze liggen niet helemaal naar wens op mijn dak. Ze liggen een centimeter of 4 uit het midden, en ze lijken niet helemaal recht te liggen. Zonneplan belde me na om te kijken of alles naar wens was en toen heb ik dit aangegeven. Ze gaan ermee aan de slag.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
Vorig jaar heb ik acht panelen gekocht via Zonneplan. Toen was ik zo tevreden, dat ik er nu weer zes bijgekocht heb. De samenwerking met Zonneplan is gewoon prettig. Ik heb nu geen dak meer over, maar anders zou ik weer bij ze terug komen.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2100TL-10 en LG 260 Wp All Black

9.0
De panelen liggen er nu een tijdje op, en de opbrengst is redelijk naar verwachting. Natuurlijk heb ik andere aanbieders vergeleken en ik ben zelf op een beurs geweest. Maar wat me opviel is dat andere aanbieders niet een duidelijk verhaal hadden. Zonneplan had een eenduidig verhaal die ook te verifiëren viel. Onze buren hadden ook al voor Zonneplan gekozen en zij hebben ons geadviseerd voor Zonneplan te kiezen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 260 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag