088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Gratis dakcheck voor zonnepanelen

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Inschrijving project is geopend

1207 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 91.800 besparen

Elk jaar samen besparen

6829 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Joure

In Joure gaan steeds meer inwoners profiteren van zonne-energie. 21% van de inwoners heeft al zonnepanelen op het dak, dat is echt veel! Nog genoeg woningen kunnen profiteren, want 60% van de koopwoningen is geschikt. Dat betekent dat er nog ruim 2000 woningen kunnen genieten van zonne-energie. Tijdens het zonnepanelenproject in Joure profiteert u van een persoonlijk advies en een scherpe prijs. Benieuwd naar wat zonnepanelen kunnen doen voor uw energierekening? Doe dan hierboven, geheel vrijblijvend, de aanvraag en ontvang een advies op maat.

Een tevreden klant uit Joure

Ik ben erg tevreden over de installatie. Van begin tot eind heel goed geregeld. Nette installatie en het contact met de adviseur was duidelijk en vertrouwd.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Zonneplan wil u van het beste advies voorzien. U krijgt contact met een persoonlijk adviseur en hij of zij zal samen met u tot een plan komen. In dit plan zal de adviseur rekening houden met eventuele pijpjes, schoorstenen of ramen die zich op het dak bevinden. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij bieden u de nieuwste producten aan. Deze worden uitvoerig getest en bevatten het TÜV-keurmerk. Daarnaast nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Wij regelen bijvoorbeeld de btw-teruggave voor u en u kunt genieten van het Zonneplan Service plan.

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

In Joure is er geen sprake van beschermd stadsgezicht. Dat betekent dat u geen vergunning van de gemeente nodig heeft om zonnepanelen te laten installeren op uw dak. De landelijke doelstelling is om in 2050 energieneutraal te zijn, ook in Joure. Helpt u mee aan een energieneutraal Joure? Doe dan de aanvraag.

U kunt al direct van zonne-energie gaan profiteren zonder spaargeld te gebruiken. Benieuwd hoe dat kan? Lees dan vooral verder.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Landelijke regeling

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen, zonder spaargeld te investeren. Door gebruik te maken van de landelijke stimuleringsregeling bespaart u al direct op de energierekening!

Meer over de GreenLoans regeling

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

13 reviews van mensen uit de omgeving van De Fryske Marren

Gemiddeld
9,5
9.0
Door een enthousiast verhaal van mijn buurman heb ik besloten om ook zonnepanelen af te nemen van Zonneplan. Mijn ervaring met Zonneplan is net zo positief als mijn enthousiaste buurman. Mijn adviseur heeft mij goed geadviseerd en ik ben erg blij met mijn zonnepanelen. Goede aanrader van mijn buurman dus!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden over de installatie. Van begin tot eind heel goed geregeld. Nette installatie en het contact met de adviseur was duidelijk en vertrouwd.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Ik had zelf al het een en ander voorbereid voor de jongens van het installatieteam. Hierdoor was de installatie een makkie! Ik heb, mede dankzij het positieve contact met mijn adviseur, een erg prettige samenwerking met Zonneplan gehad!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik zie dat er stroom binnenkomt, dus dat loopt helemaal zoals het hoort. Het was een netjes advies wat gegeven werd door een keurige man, zodoende was ik snel overtuigd. De installatie werd ook uitgevoerd door nette mensen, misschien niet wat je verwacht van 'werklui'.
Zonnepanelen Lemmer
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Zonnepanelen werken uitstekend. Zonneplan heeft ons in het proces goed geholpen, ook de offerte was zeer overzichtelijk. Nu hopen op veel zonnige maanden!
Zonnepanelen Lemmer
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 270 Wp All Black

10.0
De hele afhandeling, van begin tot eind was ik tevreden. Ik hou er gewoon een goed gevoel aan over en daarom kan ik zeggen dat ik perfect tevreden ben. Met vragen wordt ik direct beantwoord en ook deze check achteraf om te kijken of alles goed zit geeft mij gewoon weer een goed gevoel.
Zonnepanelen Joure
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
We wilden al heel lang zonnepanelen nemen. We hadden al rekening gehouden waar de kabels moesten komen, waar de omvormer moest hangen en hoe het met de meterkast zat. Tijdens de installatie kon het voorgestelde plan niet uitgevoerd worden. Dat is ter plaatse aangepast en heel goed opgelost. Daar zijn wij zeer tevreden over. Juist de open communicatie met de adviseur heeft ons voor Zonneplan doen kiezen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
Wij zijn wat oudere mensen, dus dan is het prettig om wat meer uitleg te krijgen. De installateurs namen alle tijd om het ons naar wens te maken. Dit is een groot compliment waard.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
Vorig jaar heb ik acht panelen gekocht via Zonneplan. Toen was ik zo tevreden, dat ik er nu weer zes bijgekocht heb. De samenwerking met Zonneplan is gewoon prettig. Ik heb nu geen dak meer over, maar anders zou ik weer bij ze terug komen.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2100TL-10 en LG 260 Wp All Black

9.0
De panelen liggen er nu een tijdje op, en de opbrengst is redelijk naar verwachting. Natuurlijk heb ik andere aanbieders vergeleken en ik ben zelf op een beurs geweest. Maar wat me opviel is dat andere aanbieders niet een duidelijk verhaal hadden. Zonneplan had een eenduidig verhaal die ook te verifiëren viel. Onze buren hadden ook al voor Zonneplan gekozen en zij hebben ons geadviseerd voor Zonneplan te kiezen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 260 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag