088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Nij Beets
Zonnepanelen in Nij Beets

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nij Beets

De inwoners van Nij Beets kiezen steeds vaker voor zonne-energie. Zo heeft de basisschool De Opdracht in Ureterp al 158 zonnepanelen op het dak liggen! Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar hiermee besparen zij ook nog eens op de energierekening. Het gemiddelde huishouden in Nederland bespaart maar liefst €1.143 euro per jaar! Wil jij ook besparen met zonnepanelen van Zonneplan? Lees dan verder.

Door te kiezen voor zonnepanelen bespaar je niet alleen op jouw energierekening, maar help je ook nog eens mee aan een duurzame toekomst voor de gemeente en Nederland. De inwoners van de gemeente Opsterland besparen gezamenlijk nu al 1.575.625 kg CO2 per jaar. Dat zijn omgerekend 118.721 bomen! En dat allemaal al dankzij 2.521 woningen met zonnepanelen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nij Beets:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nij Beets kende afgelopen jaar 1030 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nij Beets zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nij Beets ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nij Beets kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nij Beets

Al 2.521 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Opsterland gingen je voor.

Geschikte daken in Opsterland

Uit onderzoek van Zonneplan blijkt dat maar liefst 7.546 van de 9.259 daken geschikt is voor zonnepanelen. Grote kans dat jouw woning hier dus ook tussen zit! Ook zagen wij dat er in de gemeente Opsterland geen sprake is van beschermd stadsgezicht. Dat scheelt, aangezien anders een vergunning vanuit de gemeente nodig is voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit is in gemeente Opsterland dus gelukkig niet het geval!

Door het doen van de gratis dakenscan van Zonneplan kom je er gelijk achter of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen van Zonneplan! Al zeker 1.002 uit de gemeente Opsterland gingen je voor.

Gemeente Opsterland energieneutraal

De gemeente Opsterland heeft als duurzaamheidsdoelstelling om in 2035 energieneutraal te zijn. En de gemeente is al goed op weg. Zeker 27% van de geschikte koopwoningen in de gemeente heeft al zonnepanelen. Dat is goed om te zien! Wil jij ook bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van Opsterland? Kies dan voor de zonnepanelen van Zonneplan!

Jij bent in gemeente Opsterland niet de enige die duurzaam bezig is. Op de website van Duurzaam Opsterland staan veel ervaringen van inwoners die al mooie stappen hebben gezet richting duurzaam wonen.

 


Nij Beets in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nij Beets steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Opsterland er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Opsterland

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!