088 020 3000Morgen open om 08:00 uur
Stiens
Zonnepanelen in Stiens

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Stiens

Als de grootste stad van gemeente Leeuwarden, is Stiens al goed op weg met verduurzamen. Zo zijn diverse monumenten voorzien van isolerende beglazing en is er een energieloket beschikbaar. Ook steeds meer inwoners stappen over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energie-rekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Een huishouden met zonnepanelen bespaart gemiddeld €1.027 per jaar. Zo bespaart de gemeente Leeuwarden jaarlijks gezamenlijk al . Daarnaast is er CO2 bespaard, wat gelijk staat aan het planten van bomen.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Stiens:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Stiens kende afgelopen jaar 1030 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Stiens zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Stiens ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Stiens kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Stiens

Al 11.291 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Leeuwarden gingen je voor.

Potentie in Leeuwarden

Zonneplan doet onderzoek naar de potentie van koopwoningen in de gemeente Leeuwarden. Een geschikt dak heeft genoeg ruimte voor zonnepanelen, weinig last van schaduw en een gunstige ligging ten opzichte van de zon. Uit het onderzoek blijkt dat er  daken in Leeuwarden die nog kunnen profiteren van zonnepanelen.

 

Fossielvrij

Stiens heeft de ambitie om vrij te zijn van fossiele brandstoffen. Een belangrijke uitdaging is het verduurzamen van de woningvoorraad.  Er wordt fors ingezet op duurzame energie. Zonne-energie is daar een belangrijke vorm van. Zonneplan heeft ziet ernaar uit om zoveel mogelijk inwoners van Leeuwarden te voorzien van zonnepanelen! Met het gebruik van zonne-energie bespaar je op je energie-rekening en help je tegelijkertijd de gemeente met het behalen van de doelstelling. Ga jij ook profiteren van zonnepanelen in Stiens?


Stiens in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Stiens steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Leeuwarden er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Leeuwarden

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!