phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Buren
Zonnepanelen in Buren

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Buren

In de gemeente Buren zijn steeds meer daken bedekt met zonnepanelen. Zo zijn de basisscholen ‘De Prins Willem Alexander’ in Buren en ‘De Klepper’ in Zoelmond al overgestapt op zonne-energie en kozen 22% van de huishoudens met een geschikte koopwoning voor zonnepanelen. Deze huishoudens profiteren maandelijks van een lagere energierekening. Benieuwd hoeveel deze huishoudens besparen?

Met 1.080 zonuren in de gemeente Buren, bespaart een gemiddeld huishouden jaarlijks
€820. Dit betekent dat alle huishoudens met zonnepanelen samen jaarlijk ruim €1.442.380 besparen. Toch zijn er nog genoeg geschikte daken die  kunnen profiteren van de zon. Benieuwd of jouw dak hier één van is?  Iedere woning heeft een unieke daksituatie, hierdoor is er ook een specifiek bespaarbedrag. Nieuwsgierig wat jij kunt besparen? Doe de gratis postcodecheck.

Na het invullen van de postcodecheck neemt een van onze adviseurs contact met je op. Met jouw persoonlijke adviseur bespreek je jouw wensen en energieverbruik. Na dit gesprek maakt de adviseur een dakplan voor jouw dak. In dit dakplan staat informatie over de materialen, de  kosten en de totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Buren:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Buren kende afgelopen jaar 1080 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Buren zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Buren ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Buren kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Buren

Al 1,759 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Buren gingen je voor.

Aantal geschikte daken in Buren

Bij Zonneplan doen we onderzoek naar het aantal geschikte daken in de gemeente Buren. Hierbij bekijken we elke dak afzonderlijk en beoordelen we of ze geschikt zijn voor zonnepanelen. Bij het beoordelen van de daken wordt er gekeken naar de ligging en ruimte op het dak. Uit het onderzoek in gemeente Buren blijkt dat er nog 6.084 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen.

Woon jij in het centrum van Buren? Vraag dan eerst een vergunning bij de gemeente aan voor het plaatsen van zonnepanelen. In de rest van de gemeente kunnen er zonder vergunning zonnepanelen geplaatst worden.

duurzaamheidsdoelstelling

De gemeente Buren heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Wil jij ook bijdragen aan deze doelstelling en tegelijk besparen op de energierekening? Dan is investeren in zonnepanelen de juiste oplossing. Met 1.080 zonuren in gemeente Buren zijn zonnepanelen aantrekkelijker dan ooit.


Buren in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Buren steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Buren er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Buren

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan