088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Franeker

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

920 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 64.800 besparen

Elk jaar samen besparen

4710 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Franeker

Onze installatieteams staan te popelen om Waadhoeke te verduurzamen en Waadhoeke te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonne-energie. Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Vraag dan nu gratis informatie aan!
Na uw aanvraag worden al uw vragen door een zonnepanelenadviseur beantwoord. U ontvangt een persoonlijk Zonneplan en daarna beslist u of u ook voor een stralend dak wilt gaan!
Benieuwd hoeveel zonnepanelen er al in gemeente Waadhoeke liggen? En hoe Waadhoeke ervoor staat in vergelijking met de andere gemeenten in Nederland?

Een tevreden klant uit de gemeente Waadhoeke

Ik ben uitermate tevreden! Ik heb een zeer aangenaam gesprek gehad met Romy die mij goed heeft geholpen. Ik kreeg twee offertes waarvan ik er één heb gekozen. De installatie is ook pico bello verlopen. Alles is ook netjes afgehandeld.

93% van de daken is geschikt

In Waadhoeke is 93% van alle koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. Uw dak is waarschijnlijk ook geschikt. Maak een mooie stap en verduurzaam uw gemeente Waadhoeke met zonnepanelen.
In Waadhoeke is er beschermd stadsgezicht voor de plaatsen Westhoek, Nij Altoenae, Oudebildtzijl, Franeker (centrum), Dronryp en Achlum. Een beschermd stadsgezicht houdt in dat er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning aangevraagd moet worden. Het is dus wel mogelijk om zonnestroom op te wekken met zonnepanelen.
In de rest van de gemeente kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder vergunning.

Waadhoeke in 2050 onafhankelijk van fossiele brandstoffen

Gemeente Waadhoeke gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling om in 2050, 100% onafhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen. Al 15% van de koopwoningen in Waadhoeke profiteert van zonne-energie. Dit is echter te weinig om in 2050 onafhankelijk van fossiele brandstoffen te zijn. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet zeggen dat het onmogelijk is! Mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen.
Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft Greenloans een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijker gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Zonnepanelen zonder spaargeld

De GreenLoans Lening is speciaal voor huiseigenaren die de fantastische stap willen zetten om hun woning te verduurzamen, maar op dit moment liever hun spaargeld niet investeren. De lening is te gebruiken voor verschillende maatregelen, waaronder het installeren van zonnepanelen. Daarnaast is de GreenLoans lening eenvoudig, voordelig en snel aan te vragen.


  • Landelijke regeling
  • Lenen van €5.000,- tot €50.000,-
  • U bent direct eigenaar van de zonnepanelen
  • Looptijd van minimaal 5 en maximaal 15 jaar
  • Altijd boetevrij aflossen (minimaal €250,-)
  • Leeftijdsgrens van de aanvrager is 75 jaar
  • Vanaf de eerste maand beginnen met besparen

Wilt u meer informatie over de GreenLoans lening, kijk dan op: de website van Greenloans

De gemeente Waadhoeke heeft een energieloket, hier kunt u meer informatie vinden over duurzaamheid binnen de gemeente:Klik hier voor het energieloket

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

19 reviews van mensen uit de omgeving van Waadhoeke

Gemiddeld
9,5
10.0
Voldoet prima. Uiterst tevreden over het hele traject en over de begeleiding van Zonneplan, ook na de installatie. Ook al buren en anderen enthousiast gemaakt over Zonneplan.
Zonnepanelen Deinum
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

8.0
Het contact met mijn adviseur was goed. Bart heeft mij altijd goed te woord gestaan. De installatie was goed. Na de installatie was alles netjes opgeruimd. De BTW-teruggave was goed. Het bedrag netjes teruggekregen. Kortom, Zonneplan is top!
Zonnepanelen Franeker
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
De installatie ging fantastisch. Alles voldoet aan de verwachtingen die ik vooraf had. Monteurs hebben netjes gewerkt en de opbrengsten zijn geweldig!
Zonnepanelen Franeker
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Alles is geweldig gegaan van begin tot eind. Het contact was altijd erg prettig en de monteurs waren erg meedenkend. Daardoor is het kabeltraject netjes weggewerkt en hangt de omvormer op een erg fijne plek. Door de geweldige zon van de afgelopen maanden zijn de opbrengsten ook erg leuk! Ik zal Zonneplan aanraden!
Zonnepanelen Franeker
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Zonneplan is fantastisch. Eén telefoontje en alles wordt voor je geregeld, Super!
Zonnepanelen Franeker
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Ik ben uitermate tevreden! Ik heb een zeer aangenaam gesprek gehad met Romy. Het was een vrolijke en open dame die mij goed heeft geholpen. Ik kreeg twee offertes waarvan ik er een heb gekozen. De installatie is ook pico bello verlopen. Alles is ook netjes afgehandeld.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Het gehele proces is goed gegaan en alles is naar wens verlopen. Het zonnepanelensysteem werkt naar behoren.
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 (3F) en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Zonneplan is een erg goed bedrijf. De jongens van de installatie waren echt keurige jongens! Ze waren ook erg blij met het voorwerk dat ik al uitgevoerd had. Mede hierdoor maar ook door henzelf ging de installatie erg vlot. De zonnepanelen liggen er nu erg mooi bij. Maandelijks houd ik ook de opbrengst bij. De maanden tot nu toe waren niet de top-maanden maar de opbrengst is al echt heel mooi! Ik ben erg tevreden over Zonneplan en daarom heb ik ze ook al aangeraden bij vele anderen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Prima in orde! Ik heb tijdens mijn adviesgesprek aangegeven dat ik geïnteresseerd was in de tesla-batterij. Nu bleek dat dit vanwege de huidige salderingsregeling voor mij niet winstgevend zou zijn. Daarom alleen de zonnepanelen gekocht. Fantastisch dat de adviseurs van Zonneplan hier zo transparant over zijn!
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 (3F) en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen werken hartstikke mooi. Installatie is heel goed en netjes gegaan. Van voor tot achter netjes gewerkt en gehandeld. super.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag