088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Burgum

 • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

787 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 57.600 besparen

Elk jaar samen besparen

4145 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Burgum

Onze installatieteams staan te popelen om Tytsjerksteradiel te verduurzamen en Tytsjerksteradiel te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonne-energie.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Vraag dan nu gratis informatie aan! Na uw aanvraag worden al uw vragen door een zonnepanelenadviseur beantwoord. U ontvangt een persoonlijk Zonneplan en daarna beslist u of u ook voor een stralend dak wilt gaan!

Benieuwd hoeveel zonnepanelen er al in gemeente Tytsjerksteradiel liggen? En hoe Tytsjerksteradiel ervoor staat in vergelijking met de andere gemeenten in Nederland?

 • In de hele gemeente zijn er al 1172 koopwoningen met zonnepanelen (2017). Dit is 14% van het aantal geschikte koopwoningen voor zonnepanelen.
 • Al +360 inwoners uit de gemeente Tytsjerksteradiel hebben bij ons een aanvraag voor zonnepanelen gedaan.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee halen zij 14% rendement uit hun investering.

Een tevreden klant uit de gemeente Tytsjerksteradiel

Wij hebben gekozen voor de zonnepanelen van Zonneplan. De installatie van de panelen was perfect. Vanaf nu lopen we binnen. Alles is voor ons dik voor mekaar en naar wens.

88% van de daken is geschikt

In Tytsjerksteradiel is 88% van alle koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. Uw dak is waarschijnlijk ook geschikt. Maak een mooie stap en verduurzaam uw gemeente Tytsjerksteradiel met zonnepanelen.
Waar veel gemeenten in Friesland rekening moeten houden met een beschermd stadsgezicht, is daar geen sprake van in gemeente Tytsjerksteradiel. Een beschermd stadsgezicht houdt in dat voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning aangevraagd dient te worden. De inwoners van de gemeente Tytsjerksteradiel hebben hier dus niet mee te maken.
In de rest van de gemeente kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder vergunning.

Tytsjerksteradiel binnen 10 jaar klimaatneutraal

Gemeente Tytsjerksteradiel gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling om binnen een termijn van 10 jaar klimaatneutraal te zijn. Al 14% van de koopwoningen in Tytsjerksteradiel profiteert van zonne-energie. Dit is echter te weinig om binnen 10 jaar klitmaatneutraal te worden. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet zeggen dat het onmogelijk is! Mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen.
Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft de gemeente een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijker gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Greenloans lening

Momenteel is er een landelijke Greenloans lening beschikbaar. De Greenloans lening is er speciaal voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen. Vaak is de besparing op uw energierekening hoger dan de kosten van de lening.

De Greenloans lening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

 • Landelijke regeling
 • Lening voor bestaande woningen
 • Lenen van €5.000,- tot €50.000,-
 • Aantrekkelijke rente van 4,9% (2018)
 • Looptijd van minimaal 5 en maximaal 15 jaar
 • Volledig in te zetten voor 1 maatregel
 • Altijd boetevrij aflossen (minimaal €250,-)
 • Leeftijdsgrens van de aanvrager is 75 jaar

Wilt u meer informatie over de Greenloans lening, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van Greenloans

De gemeente Tytsjerksteradiel heeft een energieloket, hier kunt u meer informatie vinden over duurzaamheid binnen de gemeente: klik hier voor het energieloket

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

14 reviews van mensen uit de omgeving van Tytsjerksteradiel

Gemiddeld
9,1
10.0
Wat een super ervaring! Mijn panelen liggen prachtig op het dak. Het advies van Zonneplan was erg sterk, evenals de installatie. Beste investering ooit.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Wij zijn erg blij met de zonnepanelen! Helaas speelt het weer alleen niet mee. De installateurs zijn keurige jongens, alles is in goed overleg geïnstalleerd. Zelfs onze buren hebben al zonnepanelen via Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
De installatie is heel goed verlopen! De service was fantastisch en ik kijk uit naar de zonnige dagen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

8.0
Ik ben heel blij met de zonnepanelen! Iedere dag wordt er nog gekeken wat ze opbrengen. De installatie is ook goed verlopen. Het is ook heel fijn dat de zonnepanelen zo liggen dat ze geen afbreuk doet aan ons klassieke huis. Dit is echt super.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Gewoon alles ging goed! contact, service en installatie heb ik gewoon helemaal niks op aan te merken.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
We zijn zeer tevreden over het hele traject met Zonneplan: van het eerste voorstel, plaatsing, afronding en btw teruggave. Uitstekend! De zonnepanelen doen precies waar we ze voor aangeschaft hebben: in ruime mate stroom opwekken.
Zonnepanelen Burgum
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Grote klasse hoe de jongens de panelen hebben geïnstalleerd. Het gaat natuurlijk om de zon bij zonnepanelen, maar het is ook belangrijk hoe alles wordt uitgelegd en geplaatst. Het kon gewoon niet beter. En we brengen ook nog eens meer op dan verwacht, dus we krijgen veel geld terug van de energiemaatschappij. Het is geweldig, een 10+!
Zonnepanelen Gytsjerk
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Wij hebben gekozen voor de zonnepanelen van Zonneplan. De installatie van de panelen was perfect. Vanaf nu lopen we binnen. Alles is voor ons dik voor mekaar en naar wens.
Zonnepanelen Burgum
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Tijdens de plaatsing van de zonnepanelen was ik niet thuis. Het lijkt naar wens te zijn verlopen. Daar ben ik zeer tevreden over. Ook over de plek waar de omvormer staat. De opbrengsten lijken goed. In het begin heb ik het veel in de gaten gehouden, maar dat doe ik nu niet meer.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De installatie ging heel vlot. De zonnepanelen zijn wel op een andere wijze geplaatst dan vooraf was bedacht, maar dat is prima gegaan. Om half 8 zijn de installateurs begonnen en om kwart voor 12 waren ze klaar. Van tevoren had ik al wat werk gedaan, dus dat scheelde ook voor de installateurs.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en Trina Solar 265 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag