Zonnepanelen in Zeeland

  • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
  • Nu voordeel door 0% btw
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in provincie Zeeland

Zonneplan is dé zonnepanelen specialist in de provincie Zeeland. Met onze ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners van groene stroom voorzien. Op flink zonnige dagen leveren zonnepanelen veel meer op dan jij op dat moment verbruikt. Deze energie wordt automatisch terug geleverd aan jouw energieleverancier. Dit wordt salderen genoemd, als jij meer energie terug levert dan je verbruikt dan krijg jij hiervoor een vergoeding van jouw energieleverancier.

Weten hoe anderen Zonneplan ervaren?

Duurzaamheidsinitiatieven

Wist jij dat er in Zeeland allerlei duurzame initiatieven zijn op het gebied van duurzaamheid? Veel van deze initiatieven zijn door enthousiaste inwoners bedacht. Bijvoorbeeld Green Key.

Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Het keurmerk laat zien dat de ondernemingen er alles aan doen om het milieu zo min mogelijk te belasten met hun activiteiten. Wil jij meer weten over dit initiatief? Kijk dan op de website van Green Key

Wil jij ook een initiatief starten? Zonneplan helpt jou graag!

Zeeland naar de top

Zeeland staat momenteel op de 3e plek van de provincies in Nederland op basis van de productie hernieuwbare energie. Dit staat voor Zeeland op ongeveer 2700 kWh dit is ruim 1000 kWh boven het gemiddelde van Nederland. Echter zijn er nog veel mogelijkheden voor Zeeland. Zo kan er nog veel gedaan worden met zonne-energie. Want Zeeland is één van de provincies met het meeste zonuren per jaar. Zo had Zeeland in het afgelopen jaar gemiddeld 1929 zonuren dit is relatief veel is. Zeeland is dus erg geschikt voor zonnepanelen. Wil jij helpen Zeeland te verduurzamen? Zonneplan wel! Wij helpen je graag.