088-0203000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Tholen
Zonnepanelen in Tholen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Tholen

Onze installatieteams staan te popelen om zonnepanelen in Veghel te installeren. In Tholen schijnt de zon 1.140 uren per jaar. Tholenaren kunnen met dat aantal zonuren flink besparen op de energierekening. Ook de vernieuwde Brede School in Tholen heeft onlangs zonnepanelen op het dak laten plaatsen. Dit is een mooie duurzame stap!

Inwoners van gemeente Tholen kunnen met 1.140 zonuren tot wel €1.027 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.258 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.291.966.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Tholen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Tholen kende afgelopen jaar 1140 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Tholen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Tholen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Tholen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Tholen

Al 1.258 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Tholen gingen je voor.

Geschikte daken in Tholen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Tholen. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 5.360 koopwoningen in de gemeente geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Let wel even op als je in het centrum van Tholen of Sint Maartensdijk woont. Hier geldt namelijk een beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat er een vergunning nodig is voor het plaatsen van zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Tholen

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Tholen ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Tholen zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Zoals de naam al suggereert, zijn deze panelen volledig mat zwart. Ze halen 400 Wp en zijn de meest rendabele panelen die wij tot nu toe hebben gehad. Deze panelen worden ook wel design zonnepanelen genoemd. De zonnecellen zijn namelijk bijna egaal zwart en het backsheet is ook zwart. Hierdoor vormen de zonnepanelen één geheel en vallen ze minimaal op op het dak.

Zonnepanelen kopen in Tholen

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Tholen aardgasvrij is. Veel inwoners van Tholen zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 1.258 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Tholen . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Tholen ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Tholen .

Tholen gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Tholenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Tholen !

Vragen over zonnepanelen in Tholen

 • Waarom zonnepanelen kopen in Tholen?

  Zonnepanelen kopen in Tholen heeft voordelen. Op steeds meer daken in Tholen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Tholen?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Tholen . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Tholen?

  In Arnhem hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen en A. Zonnepanelen uit Huissen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   


Tholen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Tholen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Tholen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Tholen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!