Zonnepanelen in Groningen

  • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
  • Nu voordeel door 0% btw
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in provincie Groningen

Zonneplan is dé zonnepanelen specialist in de provincie Groningen. Met onze ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners van groene stroom voorzien. Op flink zonnige dagen leveren zonnepanelen veel meer op dan je op dat moment verbruikt. Deze energie wordt automatisch terug geleverd aan jouw energieleverancier. Dit wordt salderen genoemd, als je meer energie terug levert dan je verbruikt dan krijg je hiervoor een vergoeding van uw energieleverancier. Wanneer de energieprijzen stijgen, stijgt jouw vergoeding mee.

Weten hoe anderen Zonneplan ervaren?

Zon in de provincie Groningen

Per jaar genieten inwoners van de provincie Groningen van maar liefst 1108 volle zonuren. Veel inwoners uit de verschillende Groningse steden en dorpen lijken zich hier al bewust van te zijn. Zonneplan heeft namelijk tot nu toe al op 1246 daken in de provincie zonnepanelen geïnstalleerd. Uit onze gegevens blijkt dat het gemiddeld aantal zonnepanelen per huishouden in Groningen neerkomt op 12 zonnepanelen. Rekenen we door, dan komt dit jaarlijks uit op een besparing van €1.143 voor deze inwoners.

Groningen gaat voor duurzaam!

Provincie Groningen is goed bezig! In 2017 is 15% van de energie binnen de regio al duurzaam geproduceerd. Vergelijken we dit met het aandeel duurzame energie in heel Nederland (6,6%), dan ligt deze score ver boven het gemiddelde. Maar met het doel om ‘60% duurzaam energieverbruik te halen in 2035’ kunnen gemeentes in de provincie Groningen niet stil blijven zitten. Het Groninger energieverbruik moet nog verder omlaag. Met het enthousiasme van de inwoners moet dit zeker mogelijk zijn, bijvoorbeeld door de overstap naar zonne-energie. Dus draag jij binnenkort met jouw eigen zonnepanelen ook bij aan een duurzaam Groningen?  Doe snel een aanvraag en wij vertellen je hoeveel jij jaarlijks kan besparen met zonnepanelen.