088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Groningen

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in Groningen

Zonnepanelen zijn populair in Provincie Groningen! Er zijn de afgelopen jaren duizenden zonnepanelen installaties geplaatst. Zonneplan is hard bezig om Groningen te verduurzamen. Klanten zijn dan ook zeer tevreden over Zonneplan! In Groningen worden we gemiddeld met een 9.2 beoordeeld.

Een tevreden klant uit Groningen

Wij zijn heel blij met onze panelen. We kijken graag naar de opbrengsten en vinden dat de panelen er prima op liggen. Zonneplan was goed in contact en het installatieteam was deskundig.

Zonnepanelenproject Groningen

Goed nieuws! Zonneplan is een zonnepanelenproject in Groningen gestart. Hierbij is de doelstelling om zoveel mogelijk geschikte huishoudens te laten profiteren van zonne-energie. Door de gezamenlijke inkoop en installatie van zonnepanelen binnen dit project is de aanschafprijs voor u erg gunstig. Het zonnepanelenproject van Zonneplan in Groningen is het grootste particuliere project in de provincie. De doelstelling is om inwoners te laten profiteren van zonnepanelen tegen de aantrekkelijkste voorwaarden en om Groningen te verduurzamen, écht te verduurzamen. Wat de aanschaf van uw zonnepanelen op dit moment nog aantrekkelijker maakt, is dat de overheid zonnepanelen vrijstelt van btw. Ook biedt de provincie Groningen momenteel een subsidie aan voor inwoners met erkende aardbevingsschade.

Jaarlijks verdienen met zonnepanelen

Het afgelopen jaar was een fantastisch jaar voor zonnepanelen. In Groningen waren er 1800 zonuren, wat relatief veel is. Hierdoor was de opbrengst onder zonnepanelenbezitters 7% hoger dan voorspeld. In Nederland ligt het gemiddelde energieverbruik van een huishouden rond de 3.500 kWh per jaar. Zonneplan raadt altijd aan om het aantal zonnepanelen te installeren waarmee het huishouden net onder het verbruik opwekt. Wilt u ook profiteren van uw eigen zonnepanelensysteem?


Waardevermeerderingsregeling

Momenteel is er voor inwoners woonachtig in het aardbevingsgebied met erkende aardbevingsschade in Groningen een waardevermeerderingsregeling beschikbaar.

Deze subsidie is bedoeld als compensatie voor overlast door aardbevingsschade. De subsidie kan worden aangevraagd voor zonnepanelen.

€ 4000 subsidie voor zonnepanelen

• Duurzamer huis en besparing op uw energierekening

Zonneplan informeert en helpt u tijdens de aanvraag van de waardevermeerderingsregeling

LET OP: Om in aanmerking te komen voor de regeling moet u beschikken over een erkend schaderapport van Centrum Veilig Wonen, waarin staat dat u erkende aardbevingsschade heeft van tenminste € 1000,-.

Wilt u meer informatie over de waardevermeerderingsregeling, dan kunt u de website van SNN bekijken: Klik hier

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen
Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag