088 020 3000Morgen open om 08:00 uur
Bellingwolde
Zonnepanelen in Bellingwolde

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Bellingwolde

In de gemeente Westerwolde zijn al meer dan daken gevuld met zonnepanelen. Bij Zonneplan tovert dit een grote glimlach op ons gezicht. De inwoners van Bellingwolde dragen zo namelijk bij aan een duurzamere wereld. Maar dat niet alleen, de inwoners van Bellingwolde besparen jaarlijks ook gemiddeld €820.

Geld besparen én een handje mee helpen aan een beter milieu dat is toch ideaal. Bij Zonneplan helpen wij je graag op weg met een persoonlijk advies voor jouw dak. Is je dak geschikt voor zonnepanelen en levert het genoeg rendement op dan gaan we aan de slag. We helpen je ook met het in kaart brengen van de financieringsopties. Zo is het voor iedereen in Bellingwolde mogelijk om zelf zonne-energie op te wekken. Wil jij ontdekken wat jouw dak gaat opleveren? Doe dan de dakcheck. Wil je eerst nog meer weten over zonnepanelen in Bellingwolde ? Lees dan snel verder.

Waarom juist nu zonnepanelen in Bellingwolde:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Bellingwolde kende afgelopen jaar 1036 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Bellingwolde zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Bellingwolde ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Bellingwolde kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Bellingwolde

Al 1.946 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Westerwolde gingen je voor.

Bellingwolde energieneutraal in 2035

De gemeente Westerwolde heeft als doel om in 2035 energieneutraal te zijn. Een ambitieus doel, maar met jouw hulp moet dat lukken. De gemeente telde vorig jaar maar liefst zonuren. Daarmee haalt jouw dak al snel een goed rendement. Niet gek dus dat al inwoners van Westerwolde jou voor zijn gegaan en hun dak hebben laten checken.

 

Geschikte daken voor zonnepanelen

In de gemeente Westerwolde zijn er daken geschikt voor zonnepanelen. Dat zijn veel daken, dus de kans is groot dat ook jouw dak geschikt is. Maar let op, in de gemeente vallen een aantal plaatsen onder beschermd stadsgezicht. Staat jouw woning in Bellingwolde, Bourtange of Oudeschans en wil je zonnepanelen? Dan is er een kans dat je een vergunning van de gemeente nodig hebt.

 

 


Bellingwolde in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bellingwolde steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Westerwolde er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Westerwolde

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!