Zonnepanelen in Noord-Holland

  • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
  • Nu voordeel door 0% btw
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in provincie Noord-Holland

Zonneplan is de zonnepanelenspecialist in de provincie Noord-Holland. Met onze ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners van groene stroom voorzien. Deze inwoners besparen gemiddeld €635 per jaar, en dragen ook nog eens bij aan een schoner milieu.

Noord-Holland staat momenteel op de 9e plaats van de provincies op basis van de hernieuwbare energie. Noord-Holland wekt momenteel 1100kWh op, dit is minder dan het landelijk gemiddelde en er is dus nog een flinke stap te maken. Noord-Holland is echter wel heel geschikt voor zonnepanelen. In het afgelopen jaar waren er gemiddeld 1962 zonuren in Noord-Holland, dit is relatief veel. Met de grote hoeveelheid zonuren, het enthousiasme van de inwoners en het duurzaamheidsplan van de provincie moet het zeker lukken om een duurzame provincie te verkrijgen!

Weten hoe anderen Zonneplan ervaren?

Duurzaamheidsinitiatieven

De provincie Noord-Holland heeft als doel om in 2050 klimaatneutraal te zijn.  Wist je dat er in Noord-Holland allerlei initiatieven zijn op het gebied van duurzaamheid? Veel van deze initiatieven zijn bedacht door enthousiaste inwoner! Zoals Haarlemmer Kweektuin.

Haarlemmer Kweektuin is opgericht in 2013 met als doel het verduurzamen van Haarlem maar met een focus op de kweektuin zelf. Daarnaast willen ze omliggende inwoners graag helpen hun huizen te verduurzamen. Meer informatie? Kijk dan op de website van de Haarlemmer kweektuin .