088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Hoogkarspel
Zonnepanelen in Hoogkarspel

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Hoogkarspel

In Hoogkarspel stappen steeds meer inwoners over op zonnepanelen. Niet gek, want met maar liefst 1.075 zonuren in Hoogkarspel kan namelijk flink worden bespaard op de energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden van uw dak? Lees dan verder.

Hoogkarspel is al goed bezig met het opwekken van zonne-energie. Op dit moment ligt al op 1.679 daken zonnepanelen. Met deze panelen is al 1.049.375 CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van maar liefst 79.069 bomen. Onze klanten in Hoogkarspel zijn ook erg blij met onze zonnepanelen, zij geven Zonneplan gemiddeld een 9.2! Hier zijn we natuurlijk enorm trots op. We hebben zin om nog meer inwoners van Hoogkarspel blij te maken met zonnepanelen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Hoogkarspel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Hoogkarspel kende afgelopen jaar 1075 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Hoogkarspel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Hoogkarspel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Hoogkarspel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Hoogkarspel

Al 1.679 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Drechterland gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Hoogkarspel

Uit onderzoek van Zonneplan blijkt dat er in Hoogkarspel op dit moment op 1.679 woningen al zonnepanelen liggen. De gemeente is dus al goed op weg met verduurzamen. Maar het kan nóg beter: er zijn nog 4.414 woningen die geschikt zijn om te profiteren van zonne-energie! Er is dus een grote kans dat jouw dak ook geschikt is. Wist je dat je gemiddeld  €1.143 euro per jaar bespaart met zonnepanelen? In Hoogkarspel is er gezamenlijk al maar liefst €1.919.097 bespaard.

Zonnepanelen installateur Hoogkarspel

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Hoogkarspel ? Onze vakkundige monteurs en installatiepartners komen graag bij jou langs. Op dit moment instaleren wij zwarte panelen die een maximaal vermogen hebben van 400 wattpiek. Gemiddeld levert één paneel ongever 320 kWh per jaar op. Een zonnepanelensysteem zorgt dus voor een mooie besparing op je energierekening.

Heel dichtbij Hoogkarspel zit er een Zonneplan installatiedepot gevestigd in Hoorn. Vanuit hier installeren onze eigen monteurs zonnepaneelsystemen. Naast onze eigen teams zit er in Lelystad ook nog een Zonneplan partner. Je kunt zelf bepalen wanneer wij langs komen om het systeem te plaatsen dankzij onze zelfplanner. Super handig, want dan komen we langs wanneer het jou uitkomt.

Zonnepanelen kopen in Hoogkarspel

In 2040 wil Hoogkarspel energieneutraal zijn. Energieneutraal betekent dat er evenveel energie opgewekt wordt als dat er wordt verbruikt. 26% van de geschikte woningen werkten hier dus al aan mee, maar er is nog veel meer potentie. Bij de aanschaf van zonnepanelen profiteer je dus niet alleen van een lage energierekening, maar help je ook mee aan het verduurzamen van Hoogkarspel . Wil jij ook dagelijks besparen en daarbij meehelpen aan een energieneutraal Drechterland? Doe dan gratis de dakcheck en ontvang een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Hoogkarspel gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Drechterlanders voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Hoogkarspel zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Hoogkarspel is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Drechterland

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Drechterland?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Drechterland. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Waarom zonnepanelen kopen in Drechterland?

  Zonnepanelen kopen in Hoogkarspel heeft voordelen. Op steeds meer daken in Hoogkarspel liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Drechterland?

  Heel dichtbij Hoogkarspel zit er een Zonneplan installatiedepot gevestigd in Hoorn. Vanuit hier installeren onze eigen monteurs zonnepaneelsystemen. Naast onze eigen teams zit er in Lelystad ook nog een Zonneplan partner. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Hoogkarspel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Hoogkarspel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Drechterland er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Drechterland

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!