088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Hoorn

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

2649 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 231.000 besparen

Elk jaar samen besparen

17754 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Hoorn

In de gemeente Hoorn genieten steeds meer inwoners van zonnepanelen. Van de 10.300 geschikte daken heeft al 31% zonnepanelen op het dak liggen. Deze inwoners genieten al van zonne-energie! Wil u ook gaan profiteren van de zon en uw maandlasten verlagen met zonnepanelen? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag en ontvang een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de resultaten van het vorige project? Bekijk dan de video.

Een tevreden klant uit de gemeente Hoorn

Ik ben buitengewoon enthousiast over hoe Zonneplan te werk gaat. Ik heb de zonnepanelen uit milieuoverwegingen genomen, maar de prijs-kwaliteit verhouding was ook top. Op de installatie kijk ik zeer positief terug, ik had nooit verwacht dat ze het zo snel zouden doen. De mannen waren erg goed op elkaar ingespeeld. Ook na de installatie werd alles voor mij verzorgd, ik heb eigenlijk weinig hoeven doen.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Sinds 2012 is Zonneplan bezig om heel Nederland te verduurzamen. Als u hierboven een aanvraag doet, ontvangt u een advies waarmee wij ook uw woning willen verduurzamen. Uw persoonlijke adviseur bekijkt uw dak en meet met behulp van haarscherpe satellietbeelden het dak in. In het dakplan wordt er rekening gehouden met obstakels op het dak zoals ramen of pijpjes.

Wij bieden u de nieuwste producten aan. Deze zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. Wij nemen u zo veel mogelijk werk uit handen door bijvoorbeeld de btw-teruggave voor u te regelen.

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

In de gemeente Hoorn is er sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betreft de binnenstad van Hoorn. Voor een specifieker beeld verwijzen wij u door naar de website van de gemeente. Woont u binnen dit beschermde gebied? Dan heeft u een vergunning nodig van de gemeente voordat u bij Zonneplan een aanvraag kunt doen.

Er zijn mogelijkheden om te investeren in zonnepanelen zonder spaargeld te gebruiken. Benieuwd hoe dat kan? Lees dan verder.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Hoorn

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen zonder spaargeld te investeren. Dit kan door gebruik te maken van duurzaamheidslening gemeente Hoorn. Om de inwoners van Hoorn te stimuleren om te kiezen voor duurzame oplossingen, heeft de gemeente deze regeling beschikbaar gesteld.

Meerover de duurzaamheidslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoanslening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

51 reviews van mensen uit de omgeving van Hoorn

Gemiddeld
9,1
10.0
Alles top, ik zou er niks aan kunnen toevoegen. De omvormer hebben de jongens in de meterkast geplaatst. Ideaal!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Er ligt een mooie installatie op mijn dak dankzij Zonneplan. Het contact met de adviseur en andere medewerkers van Zonneplan heb ik telkens als heel prettig ervaren. Mijn vragen werden altijd geduldig behandeld. Ik ben heel tevreden en zou Zonneplan bij iedereen aanraden.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Normaal ben ik kort van stof, maar over Zonneplan kan ik blijven praten! Geweldig bedrijf, met veel kennis en service! 100% tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben uitermate tevreden, Ik gebruik zonneplan als voorbeeld om te laten zien hoe het ook kan!
Gekozen voor SolarEdge SE4K en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben erg blij dat ik op mijn oude dag nog een goed steentje kan bijdragen aan het milieu en het ook nog eens goed is voor mijn portemonnee! Tijdens de installatie hebben de monteurs ook alles goed uitgelegd aan mij. En omdat ik niet heel technisch onderlegd ben, vond ik dit erg fijn.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
De jongens hebben de boel keurig aangesloten en naderhand netjes opgeruimd en achtergelaten. Ik hoefde eigenlijk niks te doen. Zeer tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Wij zijn heel erg blij met onze zonnepanelen. Alles verliep erg soepel en wij werden goed geholpen door onze adviseur. De monteurs waren ook erg vriendelijk en hebben het plan met ons van te voren goed doorgenomen. De panelen doen het goed en wij hopen nu dat de zon ook snel weer gaat schijnen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden over het hele traject. Ik werd goed op de hoogte gehouden en als ik vragen heb, krijg ik altijd snel een antwoord.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Zeer tevreden over zonneplan. Het hele traject is super verlopen, ik ben erg blij met de installatie!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.4
Van a tot z was alles super geregeld door Zonneplan! De jongens hebben de panelen netjes geïnstalleerd, en dit werd helemaal in overleg uitgevoerd. Het is nu kijken naar de monitoring. Ze leveren nu al flink wat op, en al helemaal tijdens de zonnige dagen! Dit valt zeker op. Mijn advies op het begin is erg goed gebleken!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag