0252-258030Bereikbaar tot 20:30 uur
Nieuw-Vennep
Zonnepanelen in Nieuw-Vennep

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nieuw-Vennep

Inwoners van Nieuw-Vennep zijn hartstikke duurzaam bezig. Steeds meer inwoners kiezen voor zonnepanelen, en ook sportclubs en andere bedrijven zitten niet stil. Zo liggen er op het dak van hoveniersbedrijf StukArt Tuinen maar liefst 560 zonnepanelen, en Hockeyclub MHC De Kikkers wekt haar eigen zonnestroom op met 90 zonnepanelen. Dit zijn mooie initiatieven!

De huishoudens in Nieuw-Vennep met zonnepanelen besparen samen gemiddeld zo’n ! Zij besparen elk jaar flink op hun energierekening, en redden tegelijkertijd bomen. Wil jij ook besparen? Doe snel de postcodecheck!

Wanneer je de postcodecheck hebt gedaan, gaat een adviseur voor jou aan de slag. Deze neemt jouw woning onder de loep en neemt contact met je op. Samen bespreken jullie vervolgens de mogelijkheden voor jouw dak, waarna je vrijblijvend een offerte ontvangt. Dit is jouw persoonlijke Zonneplan. De offerte kun je dan zelf of met je partner rustig doorlezen. Vervolgens kun je doorgaan en een installatiedatum kiezen. Zo niet, dan kun je altijd vrijblijvend annuleren.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Nieuw-Vennep:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nieuw-Vennep kende afgelopen jaar 1048 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nieuw-Vennep zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nieuw-Vennep ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nieuw-Vennep kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nieuw-Vennep

Al 1.703 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Nieuw-Vennep gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen in Nieuw-Vennep

Onlangs deed Zonneplan onderzoek naar het aantal geschikte daken in Nieuw-Vennep. Sommige huizen hebben geen gunstige ligging of een rieten dak. Deze woningen zijn niet geschikt voor zonnepanelen en worden hier dan ook niet voor benaderd. Van de koopwoningen in Nieuw-Vennep zijn en maar liefst nog geschikt voor zonnepanelen!

Daarnaast heeft Zonneplan gekeken of er sprake is van een beschermd stadsgezicht. Bij beschermde stadsgezichten is een vergunning van de gemeente nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. In Nieuw-Vennep is dit niet het geval. Handig!

Zonnepanelen installateur Nieuw-Vennep

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Nieuw-Vennep? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Nieuw-Vennep zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app en heb je recht op 10 jaar Zonneplan Serviceplan. Met het Zonneplan Serviceplan ben jij ervan verzekerd dat je 10 jaar lang een werkend systeem hebt en niet tegen onverwachtse kosten aanloopt. Onder het serviceplan vallen onder andere voorrijkosten, montagekosten en de btw-teruggave service die volledig uit handen wordt genomen door Zonneplan.

Zonnepanelen kopen in Nieuw-Vennep

De gemeente heeft als doel dat in 2040 Haarlemmermeer energieneutraal is. Veel Vennepers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Een mooi voorbeeld van energieneutraal leven is dat de inwoners van Haarlemmermeer samen al zoveel CO2 bespaard dat dit gelijk staat aan  bomen! Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Nieuw-Vennep. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Nieuw-Vennep? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Nieuw-Vennep.

Nieuw-Vennep gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer Vennepers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Nieuw-Vennep!

Vragen over zonnepanelen in Nieuw-Vennep

 • Waarom zonnepanelen kopen in Nieuw-Vennep?

  Zonnepanelen kopen in Nieuw-Vennep heeft voordelen. Op steeds meer daken in Nieuw-Vennep liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Nieuw-Vennep?

  In Moerkapelle hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Zuidzon uit Amstelveen en Stuz Infra uit Vleuten. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Nieuw-Vennep?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Nieuw-Vennep. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Nieuw-Vennep in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nieuw-Vennep steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Nieuw-Vennep er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Nieuw-Vennep

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken