phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
De Rijp
Zonnepanelen in De Rijp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen De Rijp

Zonnepanelen zijn populair in Alkmaar. Zo liggen er zonnepanelen het dak van het Clusius college Alkmaar. Ook kiezen de inwoners van Alkmaar steeds vaker voor zonnepanelen. Hiermee besparen deze huishoudens op de energierekening. De gemiddelde besparing voor een huishouden is namelijk €820 per jaar! Alle huishoudens in Alkmaar besparen samen jaarlijks een behoorlijk bedrag. Benieuwd hoeveel?

Alkmaar heeft afgelopen jaar €4.153.300 in totaal bespaard! Ook jij kunt besparen met zonnepanelen. Wil je weten hoeveel jij kunt besparen? Doe dan de vrijblijvende postcodecheck. Één van onze persoonlijke adviseurs maakt dan een plan voor jouw dak. Al 1.642 buurtbewoners gingen jou voor en deden de postcodecheck!

Na het invullen jouw gegevens in de postcodecheck, neemt een van onze persoonlijke adviseurs contact met je op. In jouw zonneplan vind je jouw dakplan, de informatie over de materialen, de kosten en natuurlijk de verwachte opbrengsten!

Waarom juist nu zonnepanelen in De Rijp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. De Rijp kende afgelopen jaar 1141 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in De Rijp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In De Rijp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In De Rijp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in De Rijp

Al 5.065 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Alkmaar gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht Alkmaar

In gemeente Alkmaar zijn veel geschikte daken voor zonnepanelen. Wel moet je rekening houden met een beschermd stadsgezicht. Het beschermd stadsgezicht geldt in het centrum van Alkmaar, Westerhoutkwartier en Droogmakerij De Schermer. Als jouw woning binnen een van deze gebieden valt, is  een vergunning van de gemeente nodig voordat de zonnepanelen geplaatst mogen worden.

Klimaatneutraal in 2050

In 2050 klimaatneutraal zijn, dat is het doel van de gemeente Alkmaar. Dit betekent dat alle uitstoot van broeikasgassen gecompenseerd wordt. De inwoners van Alkmaar kunnen de gemeente ook een handje helpen door te verduurzamen. Zonnepanelen zijn hier een geschikte optie voor. Je wekt dan namelijk je eigen duurzame stroom op, hierdoor stoot je geen broeikasgassen uit.  Waar wacht je nog op?


De Rijp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in De Rijp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Alkmaar er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Alkmaar

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan