088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Amsterdam

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

4638 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 303.600 besparen

Elk jaar samen besparen

23453 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Amsterdam

Ook in Amsterdam kan geprofiteerd worden van zonne-energie! Er zijn veel woningen die geschikt zijn voor het installeren van zonnepanelen. Dat is erg fijn, omdat de gemeente Amsterdam nu nog ver onder het gemiddelde scoort met het aantal zonnepanelen per inwoner in vergelijking met de andere 355 gemeentes van Nederland.

Een klant uit Amsterdam:

Ik ben absoluut gelukkig met de zonnepanelen. Het zonnetje schijnt vandaag weer en het is nog steeds een feest om de prognose te bekijken. Vooraf ben ik ook prettig geholpen door de adviseur van Zonneplan, een vriendelijke man. De installatie lag er binnen no-time op, binnen 4 uurtjes waren de mannen weer weg. Alles is netjes verlopen en ik geniet ervan!

Zonnepanelen in de gemeente Amsterdam

Amsterdam heeft veel appartementen en flats waar geen zonnepanelen op geplaatst worden. Maar Amsterdam is de grootste gemeente van Nederland en er blijven dus nog veel koopwoningen over die wél geschikt zijn voor zonnepanelen. Daarnaast geldt er een beschermd stadsgezicht in de volgende gebieden van de gemeente Amsterdam: Amsterdam-Nieuwmarktbuurt, Amsterdam- Binnen, de Singelgracht en Amsterdam-Noord. Voor zonnepanelen in deze wijken is een vergunning nodig. Als u niet in één van deze wijken woont, kunt u zonder vergunning een aanvraag doen.

Duurzaamheid in Amsterdam

De gemeente Amsterdam wil verduurzamen en hierbij speelt zonne-energie een belangrijke rol. De gemeente Amsterdam heeft een 20/20/20 doelstelling opgesteld. Deze doelstelling houdt in dat de gemeente Amsterdam in 2020, 20% meer energie wil opwekken per inwoner en 20% minder energie wil verbruiken ten opzichte van 2013. Om dit te stimuleren heeft de gemeente een stimuleringslening beschikbaar gesteld. Meer weten over deze lening? Lees dan verder.


Stimuleringslening Amsterdam

De gemeente Amsterdam gaat voor duurzaam en om dit te stimuleren bij de inwoners is een lening beschikbaar gesteld. Met deze lening kan zonder eigen geld geïnvesteerd worden in het verduurzamen van een woning met bijvoorbeeld zonnepanelen. De voorwaarden van de stimuleringslening Amsterdam zijn:

  • Vaste rente van 1,68%
  • Het minimum leenbedrag is €2.500,- en maximum is €15.000,-
  • Looptijd van maximaal 10 jaar
  • Boetevrij aflossen vanaf €250,-

Wilt u meer informatie over de stimuleringslening Amsterdam, dan kunt u een kijkje nemen op de website van SVn.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

32 reviews van mensen uit de omgeving van Amsterdam

Gemiddeld
9,3
9.0
Ik ben echt super blij dat ik voor Zonneplan heb gekozen! Volgens mij is er geen beter bedrijf op de markt wat zonnepanelen betreft. Mooie prijs voor de beste service. De opbrengst is daarnaast ook nog eens mooi!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Over mijn ervaring met Zonneplan ben ik heel tevreden. Nadat ik de zonnepanelen van Zonneplan succesvol heb aangeschaft heb ik Zonneplan ook aan mijn schoonvader aanbevolen. Mijn schoonvader is inmiddels ook een tevreden klant van Zonneplan. Ik zou Zonneplan aan iedereen aanbevelen!
Gekozen voor SolarEdge SE4K SetApp en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben heel tevreden over Zonneplan. Ook in mijn omgeving heb ik heel veel positieve reacties ontvangen over de zonnepanelen.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Het proces is heel vlotjes gelopen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Voor mij is alles afgerond en klaar.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Het is even afwachten wat het zonnetje doet maar vooralsnog ben ik er heel tevreden over. Mijn contactpersoon heeft alles gedaan wat hij toegezegd had en zijn advies zag er goed uit. De installateurs die de panelen kwamen plaatsen waren broers van elkaar en hebben heel goed gewerkt. Ik ben er tevreden over en heb het al bij velen aangeraden.
Zonnepanelen Amsterdam
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De zonnepaneleninstallatie ligt op het dak en ze werken, daar gaat het natuurlijk om. De installateurs waren erg aardige mannen en hebben zeer goed werk geleverd. Mijn adviseur kwam zeer professioneel over en had antwoord op al mijn vragen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik heb er eigenlijk niet zo veel verstand van maar zover ik weet werkt alles naar behoren. De installatie ging erg snel en na een kop thee waren de heren er weer van door en was alles geregeld. Fijn dat Zonneplan ook nog even belt achteraf.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Ik ben absoluut gelukkig met de zonnepanelen. Het zonnetje schijnt vandaag weer en het is nog steeds een feest om de prognose te bekijken. Vooraf ben ik ook prettig geholpen door de adviseur binnen Zonneplan, een vriendelijke man. De installatie lag er binnen no-time op, binnen 4 uurtjes waren de mannen weer weg. Alles is netjes verlopen en ik geniet ervan!
Zonnepanelen Amsterdam
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
Wij zijn tevreden over het hele verloop van de installatie en het proces daarvoor. Ze liggen mooi op het dak en het is snel en netjes gegaan allemaal.
Zonnepanelen Amsterdam
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag