088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Naarden
Zonnepanelen in Naarden

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Naarden

Naarden verduurzaamd! Zo is er al een zonnestroominstallatie geïnstalleerd op de Roeivereniging Naarden! Een installatie die bestaat uit 224 zonnepanelen die in totaal tot wel 60.000 Kwh kan opleveren. Naast deze zonnestroominstallatie wordt er op 726 daken ook zonnestroom opgewekt! 2.118 daken zijn nog geschikt voor zonnepanelen. Benieuwd of jouw dak daaronder valt?

De inwoners met zonnepanelen besparen jaarlijks tot wel € 820 op de energierekening! Zij wekken ook hun eigen zonnestroom op waardoor zij minder afhankelijk zijn van het net. Wanneer je terug levert aan het net word je hier zelfs voor beloont! Door de postcodecheck te doen kom je er snel en gemakkelijk achter of jij ook jouw eigen zonnestroom kan opwekken.

Na het doen van de postcodecheck kom je in contact met één van onze enthousiaste adviseurs. Tijdens het gesprek zal de adviseur jouw dak bekijken door gebruik te maken van haarscherpe satellietbeelden. Ook zal de adviseur vragen naar je jaarlijkse verbruik en wensen. Op basis van de verzamelde informatie gaat de adviseur aan de slag met jouw persoonlijke dakplan. Een plan waarin staat hoeveel zonnepanelen er op het dak passen, jouw jaarlijkse opbrengsten en de terugverdientijd van de zonnepanelen. Dit is een vrijblijvend advies.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Naarden:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Naarden kende afgelopen jaar 1048 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Naarden zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Naarden ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Naarden kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Naarden

Al 726 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Naarden gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht in Naarden

Zonneplan voert onderzoeken uit. Eén van die onderzoeken is het bekijken van een beschermd stadsgezicht in Naarden. In de straten: Over de Tol, Kooltjesbuurt, Oude Haven, Kloosterstraat, Marktstraat, Gansoordstraat, Pastoorstraat, St. Annastraat, Turfpoortstraat en Beijert is onder beschermd stadgezicht. Woon jij in één van deze straten dan heb je eerst een vergunning nodig van de gemeente voordat je zonnepanelen mag plaatsen. In andere gevallen heb je geen vergunning nodig.

Gooise Meren energieneutraal in 2050

Het doel van de gemeente Gooise Meren is: energieneutraal in 2050. Dit betekent dat er zoveel energie opgewekt moet worden als dat er wordt verbruikt. Zonnepanelen zijn een goede manier om deze doelstelling te behalen. Om de aanschaf van zonnepanelen te stimuleren én op deze manier de doelstelling te behalen, kun je gebruik maken van de duurzaamheidslening. Naast deze duurzaamheidslening zijn er ook nog andere financieringsmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken.


Naarden in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Naarden steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Naarden er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Naarden

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!