Inwoners hebben een
dakcheck gedaan
Koopwoningen met zonnepanelen
Elk jaar samen
besparen
CO2 omgezet in
bomen
De inwoners met zonnepanelen besparen jaarlijks tot wel € 820 op de energierekening! Zij wekken ook hun eigen zonnestroom op waardoor zij minder afhankelijk zijn van het net. Wanneer je terug levert aan het net word je hier zelfs voor beloont! Door de postcodecheck te doen kom je er snel en gemakkelijk achter of jij ook jouw eigen zonnestroom kan opwekken.
Na het doen van de postcodecheck kom je in contact met één van onze enthousiaste adviseurs. Tijdens het gesprek zal de adviseur jouw dak bekijken door gebruik te maken van haarscherpe satellietbeelden. Ook zal de adviseur vragen naar je jaarlijkse verbruik en wensen. Op basis van de verzamelde informatie gaat de adviseur aan de slag met jouw persoonlijke dakplan. Een plan waarin staat hoeveel zonnepanelen er op het dak passen, jouw jaarlijkse opbrengsten en de terugverdientijd van de zonnepanelen. Dit is een vrijblijvend advies.
Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Naarden kende afgelopen jaar 1048 zonuren.
Op steeds meer daken in Naarden zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.
In Naarden ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.
Direct opbrengst zonder spaargeld
In Naarden kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.
Jij hebt geen spaargeld nodig.
Jouw woning wordt direct meer waard.
Slimmer dan huren!
“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.
Al 486 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Naarden gingen je voor.
Zonneplan voert onderzoeken uit. Eén van die onderzoeken is het bekijken van een beschermd stadsgezicht in Naarden. In de straten: Over de Tol, Kooltjesbuurt, Oude Haven, Kloosterstraat, Marktstraat, Gansoordstraat, Pastoorstraat, St. Annastraat, Turfpoortstraat en Beijert is onder beschermd stadgezicht. Woon jij in één van deze straten dan heb je eerst een vergunning nodig van de gemeente voordat je zonnepanelen mag plaatsen. In andere gevallen heb je geen vergunning nodig.
Het doel van de gemeente Gooise Meren is: energieneutraal in 2050. Dit betekent dat er zoveel energie opgewekt moet worden als dat er wordt verbruikt. Zonnepanelen zijn een goede manier om deze doelstelling te behalen. Om de aanschaf van zonnepanelen te stimuleren én op deze manier de doelstelling te behalen, kun je gebruik maken van de duurzaamheidslening. Naast deze duurzaamheidslening zijn er ook nog andere financieringsmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken.
De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Naarden steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Naarden er nu voor staat?
koopwoningen met zonnepanelen in Naarden
daken zijn geschikt
zonuren per jaar
inwoners hebben een dakcheck gedaan
in 60 seconden geregeld!