088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Zaandijk
Zonnepanelen in Zaandijk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zaandijk

Steeds vaker wordt er in Zaanstad overgestapt op zonnepanelen om zelf energie op te wekken. De middelbare onderwijsschool Compaen in Zaandam ging in 2016, met maar liefst 800 zonnepanelen , bijvoorbeeld over op zonne-energie. Maar ook 5.765 huishoudens profiteren tot op heden van hun eigen zonne-energie.

Wil jij ook profiteren van zonnepanelen? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan in Zaanstad. Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. In dit advies nemen wij de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en jouw wensen altijd mee. Tijdens dit project is ons doel om samen met jou Zaandijk  te verduurzamen en jou 100% tevreden te maken met een persoonlijk zonneplan.

Wanneer je een aanvraag doet, ontvang jij van een persoonlijke adviseur een advies voor jouw woning. Benieuwd wat zonnepanelen voor jouw energierekening kunnen doen? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag!

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Zaandijk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zaandijk kende afgelopen jaar 1089 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zaandijk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zaandijk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zaandijk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zaandijk

Al 5.765 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Zaanstad gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Zaandijk

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Zaandijk of omgeving? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Almere. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Zuidzon uit Amstelveen en Infinity Solar Technologies uit Almere.

We hebben al veel installaties mogen leveren in de gemeente Zaanstad. Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst: Je bespaart gemiddeld €1.143 per jaar op de energierekening.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Zaandijk

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Zaandijk . Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat er 23.063 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen in de gemeente Zaanstad. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

In de gemeente Zaanstad is er sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betreft de gebieden Westzaan, Zaandijk en Haaldersbroek. Voor een specifieker beeld verwijzen wij je door naar de website van de gemeente. Woonachtig binnen dit beschermde gebied? Dan heb je een vergunning nodig van de gemeente voordat je een aanvraag bij Zonneplan kunt doen.

 

Zonnepanelen kopen in Zaandijk

Gemeente Zaanstad heeft als doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit betekent een gelijk tussen de totaal verbruikte energie en de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie in Zaanstad. Veel Zaanstedelingen zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al 5.765 huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Zaandijk ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Zaandijk .

Zaandijk gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Zaanstedelingen voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Zaandijk is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Zaanstad

 • Waarom zonnepanelen kopen in Zaanstad?

  Zonnepanelen kopen in Zaandijk heeft voordelen. Op steeds meer daken in Zaandijk liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Zaanstad?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de gemeente Zaandijk . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Zaanstad?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Almere. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Zuidzon uit Amstelveen en Infinity Solar Technologies uit Almere


Zaandijk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zaandijk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Zaanstad er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Zaanstad

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!