088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Kudelstaart
Zonnepanelen in Kudelstaart

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Kudelstaart

Aalsmeer is al goed bezig met verduurzamen. Zo zet de gemeente in op duurzaamheid in brede zin: duurzame energie, circulaire economie én een kansrijke samenleving. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonnepanelen. Niet gek, hiermee besparen ze namelijk flink op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Aalsmeer kunnen met 1.048 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.332 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.522.476.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Kudelstaart:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Kudelstaart kende afgelopen jaar 1048 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Kudelstaart zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Kudelstaart ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Kudelstaart kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Kudelstaart

Al 1.332 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Aalsmeer gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in gemeente Aalsmeer. Hieruit bleek dat er maar liefst 4.453 geschikte daken zijn. Van deze geschikte daken, profiteren er al 1.332 van zonnepanelen. Er zijn dus nog veel mensen die ook kunnen profiteren van zonne-energie. Benieuwd of jouw dak ook geschikt is? Met de gratis dakcheck kun je erachter komen.

Aalsmeer energieneutraal

Veel gemeentes in Nederland stellen doelen op met betrekking tot duurzaamheid. Gemeente Aalsmeer heeft als doel om in 2040 energieneutraal te zijn. Dit is een mooi doel. Om dit te behalen moeten er nog wel stappen gezet worden. Met zonnepanelen kunnen stappen in de richting van een energieneutrale gemeente gezet worden. Help jij ook mee aan een duurzaam Aalsmeer?


Kudelstaart in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Kudelstaart steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Aalsmeer er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Aalsmeer

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!