088 020 3000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Broek op Langedijk
Zonnepanelen in Broek op Langedijk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Broek op Langedijk

Het zonnepanelenproject in Dijk en Waard is gestart. Wil jij net als veel andere inwoners van Dijk en Waard zelf energie opwekken door middel van zonnepanelen? Dijk en Waard is steeds duurzamer aan het worden, steeds meer inwoners kiezen voor zonnepanelen. Los van het feit dat zonnepanelen goed zijn voor het milieu kan jij zelf ook flink profiteren van zonnepanelen. Benieuwd naar hoe jij kan profiteren?

Met eigen zonnepanelen bespaar jij vanaf dag één op de energierekening. Er is onderzocht hoeveel inwoners uit Dijk en Waard kunnen besparen met 12 zonnepanelen. Dit komt uit op een bedrag van wel €1.027 per jaar! Wil jij ook flink besparen? Doe dan nu onze postcodecheck.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Broek op Langedijk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Broek op Langedijk kende afgelopen jaar 1141 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Broek op Langedijk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Broek op Langedijk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Broek op Langedijk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Broek op Langedijk

Al 8.872 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Dijk en Waard gingen je voor.

Onderzoek naar geschikte daken

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Dijk en Waard. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet in meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 17.000+ koopwoningen in Dijk en Waard geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Dijk en Waard CO2-neutraal in 2030

De gemeente Dijk en Waard heeft als doel om in 2030 CO2-neutraal te zijn. Om dit doel te behalen is het belangrijk dat de woningen in de gemeente duurzamer worden. Zonnepanelen zijn een eenvoudige optie om de woning te verduurzamen en tegelijkertijd te besparen op de energierekening. Op dit moment zijn er 8.500+ daken die al zonnepanelen hebben. Dat is al een grote stap in de goede richting, maar het is nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Dus, doe jij ook mee met het verduurzamen van de gemeente Dijk en Waard?


Broek op Langedijk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Broek op Langedijk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Dijk en Waard er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Dijk en Waard

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!