088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Krommenie
Zonnepanelen in Krommenie

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Krommenie

Krommenie is duurzaam en zorgt voor creatieve oplossingen om duurzamer te worden. Inwoners leggen zonnepanelen op hun dak en ook verenigingen zoals Voetbalvereniging Sporting heeft al 86 zonnepanelen op het dak. Daarnaast is er een fietspad in Krommenie van 70 meter waar zonnepanelen liggen! De zogenoemde SolaRoad bestaat uit een betonnen constructie met bovenop dikke laag veiligheidsglas en daaronder zonnepanelen. Dit is een mooie manier om eigen zonne-energie op te wekken!

Inwoners van Krommenie  kunnen met 1.089 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 778 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €889.254. Doe onze dakcheck en kom erachter wat jij kan gaan besparen!

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Krommenie:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Krommenie kende afgelopen jaar 1089 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Krommenie zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Krommenie ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Krommenie kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Krommenie

Al 778 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Krommenie gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Krommenie

In Almere hebben wij ons eigen installatiedepot en vanuit hier installeren onze Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Zuidzon uit Amstelveen en Infinity Solar Technologies uit Almere. Tijdens een installatie dag komt een installatieteam van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit drie monteurs: twee dakspecialisten en één elektricien.

Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app. Hierin kun jij alles vinden wat betreft het opwekken van jouw eigen zonne-energie, vergelijken van opbrengsten van verschillende periodes maar ook heb jij hiermee inzicht in voorgaande opbrengsten tot aan de dag van de installatie!

Dak geschikt voor zonnepanelen in Krommenie

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Krommenie . Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat er 2.735 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen in de gemeente Zaanstad. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

De zonnepanelen waar wij bij Zonneplan nu mee werken zijn onze eigen full black designer zonnepanelen. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen. Onze klanten zijn hiermee heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2 uit 19.154 reviews. We willen natuurlijk dat jij altijd 100% tevreden bent. Met het Zonneplan Serviceplan zorgen wij er voor dat jij de eerste 10 jaar een goed werkend systeem hebt en hierbij geen extra kosten maakt.

Zonnepanelen kopen in Krommenie

Gemeente Zaanstad heeft als doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit betekent een gelijk tussen de totaal verbruikte energie en de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie in Zaanstad. Veel Krommeniërs zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al 778 huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Krommenie ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Krommenie .

Krommenie gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Krommeniërs voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Krommenie is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Krommenie

 • Waarom zonnepanelen kopen in Krommenie?

  Zonnepanelen kopen in Krommenie heeft voordelen. Op steeds meer daken in Krommenie liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Krommenie?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Almere. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Zuidzon uit Amstelveen en Infinity Solar Technologies uit Almere

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Krommenie?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Krommenie . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Krommenie in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Krommenie steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Krommenie er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Krommenie

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!