088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Velsen
Zonnepanelen in Velsen

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Velsen

De gemeente Velsen is al goed bezig met verduurzamen. Zo zijn er al veel windmolens gerealiseerd en stimuleert de gemeente inwoners om duurzaam te leven. Daarnaast zijn er ook al een aantal scholen en verenigingen die gebruik maken van zonne-energie. Zo heeft het Gymnasium Felisenum in Velsen-Zuid 310 zonnepanelen op het schoolgebouw en heeft tennisvereniging LTC Hofgeest in Velserbroek zonnepanelen laten installeren op het nieuwe dak. Steeds meer inwoners gaan ook profiteren van duurzame energie door middel van de aanschaf van zonnepanelen. Niet gek, want hiermee besparen zij flink op hun energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Velsen kunnen met zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen .

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Velsen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Velsen kende afgelopen jaar 1089 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Velsen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Velsen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Velsen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Velsen

Al 2.162 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Velsen gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Velsen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Velsen . Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat koopwoningen in gemeente Velsen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Let wel even op als je in een van de volgende straten woont: Kerkplein, Zuiderdorpstraat, Hoofdbuurtstraat, Torenstraat, Oosterpad of Kerkesingel. Hier geldt namelijk een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat er eerst een vergunning nodig is voor de aanschaf van zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Velsen

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Velsen ? Wanneer jij akkoord gaat met jouw persoonlijke zonneplan komen wij graag bij je langs om te installeren. Onze installateurs in Velsen zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140.

Waarom Zonneplan? Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. In dit advies nemen wij de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en jouw wensen altijd mee. Ons doel is om jou 100% tevreden te maken met een persoonlijk zonneplan. Veel klanten zijn ook blij met ons blijkt uit ons gemiddelde klantcijfer van een 9.2 uit 18.671 beoordelingen.

Zonnepanelen kopen in Velsen

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Velsen energieneutraal is. Veel Velsenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Velsen . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Velsen ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Velsen .

Velsen gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Velsenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Velsen zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Velsen !

Vragen over zonnepanelen in Velsen

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Velsen?

  In Almere hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Zuidzon uit Amstelveen en Infinity Solar Technologies uit Almere.

   

 • Waarom zonnepanelen kopen in Velsen?

  Zonnepanelen kopen in Velsen heeft voordelen. Op steeds meer daken in Velsen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Velsen?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Velsen . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Velsen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Velsen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Velsen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Velsen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken