088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Wormerveer

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1938 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 133.200 besparen

Elk jaar samen besparen

10078 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Wormerveer

Steeds meer inwoners van Zaanstad stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In Zaanstad profiteert al 13% van de geschikte woningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2040 klimaatneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplanscan kunt u erachter komen.

Een klant uit Zaandam

Alles prima gegaan. Installatie vakkundig en netjes zonder breekwerk. Opbrengst uitstekend en beter dan verwacht. Goede communicatie vooraf en achteraf. Aanrader.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Zaanstad. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 21.815 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Nederland ziet in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het aanbieden van een landelijke groene lening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • Minimum leenbedrag: €5.000
  • Maximum leenbedrag: €50.000
  • Een rente van 4,2%
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250,-

Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

13 reviews van mensen uit de omgeving van Zaanstad

Gemiddeld
9,2
10.0
Ik ben zeer tevreden over het traject met Zonneplan. Het is allemaal snel gegaan, van de informatie aanvraag tot aan de installatie. Eigenlijk heb ik geen verbeterpunten voor Zonneplan. Daarnaast heb ik Zonneplan aangeraden bij mijn buren en die hebben nu ook een Zonneplan-installatie op het dak liggen! Ik ben blij dat ik kan bijdragen aan een beter milieu!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 300 Wp All Black

10.0
Alles prima gegaan. Installatie vakkundig en netjes zonder breekwerk. Opbrengst uitstekend en beter dan verwacht. Goede communicatie vooraf en achteraf. Aanrader.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Het hele proces bij Zonneplan is perfect verlopen. Ik wist al er al redelijk veel vanaf, en er is mijn een mooi dakplan aangeboden. Ook de installatie was goed!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Vrijwel alles is vlekkeloos gelopen. Tijdens de installatie was er een probleem ontstaan, die de installateurs snel opgelost.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Voor zover ik weet liggen de zonnepanelen er goed bij. Ik weet zelf niet hoeveel stroom er wordt teruggeleverd, het gaat mij puur om het eindresultaat aan het einde van het jaar. Wat betreft de btw-teruggave, ik heb een mail ontvangen dat ik binnen enkele dagen de btw mag ontvangen. Erg fijn.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Vooraf ben ik geholpen door een hele klantvriendelijke man. Hij was to the point en heeft alles goed uitgelegd. De installatie verliep verder zonder problemen en de zonnepanelen functioneren goed. Ik ben tevreden!
Zonnepanelen Krommenie
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2.5 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen liggen mooi op mijn dak, het gaat probleemloos en de meter draait mooi terug op de mooie dagen. Ik ben naar wens geholpen door de adviseur en heb met hem een goede samenwerking gehad over de ligging en de plaatsing. Hierdoor wist ik wat ik kon verwachten op de dag van de installatie en de jongens hebben alles keurig geplaatst, ik kijk dus positief terug op de aanschaf.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 270Wp SE optimizers

9.0
Onze installatie is een beetje rommelig verlopen. Uiteindelijk paste een paneel niet en moesten we het dakplan aanpassen. Ook de omvormer moest verwisseld worden en daarom duurde het allemaal wat langer dan aanvankelijk gedacht werd. Uiteindelijk is het resultaat hartstikke mooi en strak. Ik ben vriendelijk geholpen en tevreden over het hele proces.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

8.0
Ik ben in hoofdlijnen prima tevreden. Ik ben prima tevreden over de montage, alle afspraken.. Het ziet er gewoon goed uit. Het enigste probleem voor mij is nog de verbinding voor mijn online monitoring, die werkt nog niet optimaal. Hier wordt nog een oplossing voor bedacht. Voor de rest ben ik zeer tevreden.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2500TLST-21 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
De meeste offertes die ik had, waren al een jaar oud. Ik heb wel zo veel mogelijk geprobeerd appels met appels te vergelijken en op een gegeven moment moet je een keuze maken. Daarbij ben ik afgegaan op de expertise van Zonneplan. De panelen liggen er keurig bij. Ik ben zeer tevreden over het verloop van de installatie.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en BYD 260 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag