023-2049348maandag open om 08:00 uur
Bloemendaal
Zonnepanelen in Bloemendaal

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Bloemendaal

Bloemendaal gaat voor zonne-energie! Zo zijn de parkeerterreinen bij Strand Bloemendaal voorzien van een overkapping van zonnepanelen. Ook steeds meer inwoners laten zonnepanelen op hun woning plaatsen en Zonneplan heeft al vele installaties uitgevoerd. De inwoners zijn enthousiast!

Het milieu helpen en tegelijkertijd besparen op je eigen energierekening? Met zonnepanelen kan dat! Gemiddeld bespaart een huishouden met zonnepanelen €1.143 per jaar. Dat is ook niet gek met die zonuren per jaar. Deze redenen hebben er onder andere al voor gezorgd dat al daken van koopwoningen al voorzien van zonnepanelen in de hele gemeente.

Eén van onze persoonlijke adviseurs laat je graag zien hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen. Je komt met ze in contact door een gratis dakcheck uit te voeren. Zij zullen aan de hand van jouw wensen en jaarlijks verbruik een plan opstellen dat bij jou past.

Waarom juist nu zonnepanelen in Bloemendaal:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Bloemendaal kende afgelopen jaar 1089 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Bloemendaal zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Bloemendaal ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Bloemendaal kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Bloemendaal

Al 736 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bloemendaal gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Bloemendaal

Door Zonneplan is onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen in de gemeente Bloemendaal. Hieruit blijkt dat er woningen zijn met een geschikt dak voor zonnepanelen. woningen maken al gebruik van zonne-energie. Ga jij ook voor zonnepanelen van Zonneplan?

In sommige gebieden van gemeente Bloemendaal geldt een beschermd stadsgezicht. De gebieden die onder het beschermd stadsgezicht vallen zijn het Bloemendaalse Park en Duin en Daal. De inwoners van dit gebied moeten eerst een vergunning aanvragen, voordat zij zonnepanelen kunnen laten plaatsen. In de rest van de gemeente Bloemendaal is geen sprake van beschermd stadsgezicht. Daar kunnen de zonnepanelen zonder vergunning geplaatst worden.

Zonnepanelen installateur Bloemendaal

Zoek jij naar een zonnepanelen installateur in Bloemendaal ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij jou langs. Wanneer jij akkoord gaat met jouw persoonlijke zonneplan, krijg je een team op bezoek die een complete installatie op jouw dak legt. Geheel zwarte zonnepanelen met een maximaal vermogen van 400 wattpiek. Daarnaast komt er bij jou thuis een Zonneplan One omvormer te hangen. Deze zorgt ervoor dat je de opgewekte stroom ook daadwerkelijk kan gebruiken of terug kan leveren.

Jouw panelen beginnen direct met opbrengsten genereren vanaf het moment dat ze aangesloten zijn. Deze opbrengsten zie je overzichtelijk terug in de Zonneplan app. Wij hebben al veel huishoudens blij mogen maken met onze zonnepanelen. Dat is ook terug te zien in ons gemiddelde klantcijfer van 9.2!

Zonnepanelen kopen in Bloemendaal

De gemeente Bloemendaal volgt als duurzaamheidsdoelstelling de RES vanuit de energieregio Noord-Holland zuid. De ambitie is om in 2050 evenveel energie uit duurzame bron op te halen als er verbruikt wordt. Veel Bloemendalers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Bloemendaal . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Bloemendaal ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Bloemendaal .

Bloemendaal gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Bloemendalers voor een energiecontract op basis van dynamische prijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Bloemendaal zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie in Bloemendaal is nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Bloemendaal

 • Waarom zonnepanelen kopen in Bloemendaal?

  Zonnepanelen kopen in Bloemendaal heeft voordelen. Op steeds meer daken in Bloemendaal  liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Bloemendaal?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Bloemendaal . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Bloemendaaal?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Moerkapelle. Vanuit hier installeren onze Zonneplanmonteurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in e regio twee lokale Zonneplan partners. Zuidzon uit Amstelveen en Greenhill B.V. uit Den Haag. Samen verduurzamen wij Bloemendaal en de rest van de lokale regio!


Bloemendaal in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bloemendaal steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bloemendaal er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bloemendaal

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken