088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Huizen
Zonnepanelen in Huizen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Huizen

In Huizen genieten steeds meer inwoners van zonnepanelen, van de geschikte daken is al 21% begonnen met het opwekken van hun eigen zonne-energie. In de gemeente Huizen is 64% van de woningen geschikt voor zonnepanelen. Benieuwd of jouw huis hiertussen zit? Lees dan snel verder.

De gelukkige zonnepanelenbezitters in Huizen besparen gezamenlijk 1.487.500 kg CO2 per jaar. Dat komt neer op 112.081 bomen die bespaard zijn! Via onze gratis postcodecheck kom jij ook te weten of jouw dak geschikt is.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep en neemt contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Na het gesprek met de adviseur ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie  over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Huizen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Huizen kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Huizen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Huizen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Huizen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Huizen

Al 2.380 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Huizen gingen je voor.

Geen spaargeld? Geen probleem!

Wil je starten met het opwekken van je eigen zonne-energie maar wil je liever zonder eigen spaargeld investeren? Dat kan, om zonnepanelen te kopen heb je helemaal geen kapitaal aan spaargeld nodig. Er is namelijk een Duurzaamheidslening beschikbaar. Door gebruik te maken van deze regeling ga je er vanaf dag één al op vooruit. Meer over de Zonneplan Duurzaamheidslening.

Daarnaast is het leuk om te weten dat je de btw kunt terugvragen van de belastingdienst. De reden hiervoor is erg simpel: Als je zonnepanelen hebt ben je een ‘eigen’ ondernemer. Je levert namelijk je stroom terug aan het net. Dit betekent dat je de btw over jouw aankoop kan terugvragen!

 

Huizen klimaatneutraal in 2050

Gemeente Huizen zet zich volop in voor duurzaamheid. Dat is ook nodig als gemeente Huizen de doelstellingen wilt halen voor 2050, vanaf dat moment moet elk huishouden klimaatneutraal zijn. Een optie om huishoudens te verduurzamen zijn zonnepanelen, hiermee wek je je eigen energie op. Zonnepanelen zijn goed voor een beter milieu en daardoor kan je je steentje bijdragen voor een klimaatneutraal Huizen.

Naast het opwekken van zonne-energie kun je nog veel meer doen op gebied van duurzaamheid en besparen. Ben jij nou ook benieuwd wat je nog meer kunt doen om te besparen. neem dan eens een kijkje op onze blog!

 


Huizen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Huizen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Huizen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Huizen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!