088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Purmerend

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1960 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 160.800 besparen

Elk jaar samen besparen

12245 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Purmerend

2019 was een lekker zonnig jaar en daardoor een topjaar voor mensen met zonnepanelen op het dak. Bijna 60% van de daken in Purmerend is geschikt voor zonnepanelen. Wat houdt u nog tegen?

1800 inwoners gingen u al voor met zonnepanelen. Met het zonnepanelenproject van Zonneplan kunt u net als uw voorgangers voor duurzame energie gaan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Laten we samen voor duurzame energie en een aangename energierekening gaan!

Klant uit Purmerend

Ik ben echt heel tevreden over de zonnepanelen. De installatie werd gedaan door goede en vlotte jongens en ik ben echt heel tevreden over de zonnepanelen. Ik heb al meerdere mensen doorverwezen en zal dit ook zeker blijven doen.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Zonneplan heeft ervaren mensen in dienst die veel kennis in huis hebben. Als eerste heeft u contact met onze deskundige adviseurs. Uw persoonlijke adviseur maakt een passend plan voor u, waarbij er naar uw wensen wordt geluisterd!

Wij werken enkel met de nieuwste producten. De producten worden overigens uitvoerig getest. Onze panelen dragen het TÜV-keurmerk, wat betekent dat de panelen aan alle gestelde voorwaarden voldoen.

Service is voor Zonneplan erg belangrijk. Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. De btw-teruggave wordt voor u geregeld, u kunt via de apps uw opbrengsten bijhouden en u krijgt 10 jaar garantie op alle producten!

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject in de gemeente Purmerend heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  • Beschermd stadsgezicht: In de gemeente Purmerend is geen sprake van beschermd stadsgezicht. Hierdoor kunnen zonnepanelen op uw dak geplaatst worden zonder dat een vergunning van de gemeente nodig is.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Purmerend

De gemeente wil de inwoners van Purmerend stimuleren om te kiezen voor een duurzamer leven. Daarom heeft de gemeente een budget vrijgemaakt, zodat inwoners de mogelijkheid krijgen om geld te lenen voor duurzame projecten. Erg handig, want zo kan u direct profiteren van de zon!

Meer over de duurzaamheidslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

8 reviews van mensen uit de omgeving van Purmerend

Gemiddeld
9,4
10.0
Onze ervaring met Zonneplan is zeer goed. Door een brochure zijn wij enthousiast geworden over Zonneplan en de zonnepanelen. De brochure was zo aantrekkelijk dat het bijna te mooi was om waar te zijn. Na contact te hebben gehad met onze adviseur bleek alles daadwerkelijk zo mooi te zijn. Het contact met Zonneplan is het gehele proces goed verlopen. Hierdoor waren wij goed geïnformeerd en wisten wij wat we konden verwachten op de installatiedag. Op de installatiedag is ook alles goed verlopen en zijn er bij ons negen mooie zonnepanelen geplaatst. Deze zonnepanelen doen het ook nog eens beter dan de verwachting. Ik ben erg tevreden over Zonneplan. Ik heb Zonneplan dan ook al bij meerdere kennissen aangeraden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden over het advies van Zonneplan en het is gegaan zoals belooft! De wachttijd was echter iets aan de lange kant, maar de installatie ging uitstekend! Want bij de installatie vond ik de weg werking van de kabels erg belangrijk. Dit is echter uitstekend gedaan door de elektricien!
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 290 Wp Black/white

10.0
Ik ben echt heel tevreden over de zonnepanelen. De installatie werd gedaan door goede en vlotte jongens en ik ben echt heel tevreden over de zonnepanelen. Ik heb al meerdere mensen doorverwezen en zal dit ook zeker blijven doen.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 270 Wp All Black

10.0
Het advies wat ikheb gekregen was echt fantastisch. De installatie verliep ook erg goed. Ik had drie of vier verschillende maatschappijen en ik werd het snelst geholpen door Zonneplan.
Zonnepanelen Purmerend
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Zonnepanelen verdienen niet de schoonheidsprijs vinden we zelf, maar het gaat ons om de bijdrage aan het milieu en dat het ons geld bespaart. De installatie ging perfect en de zonnepanelen hebben al heel wat stroom opgewekt. Zeer tevreden met Zonneplan.
Zonnepanelen Purmerend
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Geen nieuws is goed nieuws zeg ik maar, ik heb namelijk weinig omkijken naar de zonnepanelen. De installatie was een week later door de harde wind, maar op de dag van installatie ging alles heel soepel, hierna nog een biertje met de jongens gedronken. helemaal tevreden met Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
De installatie is goed verlopen. Op ons schuine dak konden we maar 5 panelen kwijt, waardoor we nog een paar panelen op ons platte dak lieten plaatsen. Het geheel ziet er goed uit en werkt behoorlijk. Om eerlijk te zijn heb ik niet zoveel aandacht aan de opbrengst tot dusver geschonken.
Zonnepanelen Purmerend
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1.5 en BYD 260 Wp

9.0
Ik heb de zonnepanelen zelf geïnstalleerd, de materialen gaven me de doorslag om ze bij Zonneplan aan te schaffen. Zodra er een beetje zon is haalt mijn systeem het maximale eruit, ik ga zeker aan mijn verwachte opbrengst komen.
Zonnepanelen Purmerend
Gekozen voor Diehl Platinum 3000H en Komaes 240 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag