088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Julianadorp
Zonnepanelen in Julianadorp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Julianadorp

Ben je er klaar voor? Eigen groene stroom opwekken en flink besparen op uw maandlasten. Wij staan namelijk te springen om jou woning om te toveren tot een duurzame woning.

Met zonnepanelen kun je gemiddeld €635,- per jaar besparen! De gemeente Den Helder heeft ten opzichte van de rest van Nederland de meeste zonuren per jaar.

Je kunt dus optimaal profiteren van zonne-energie. Het is dan ook niet gek dat al 22% van de inwoners van Julianadorp zonnepanelen hebben.

Waarom juist nu zonnepanelen in Julianadorp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Julianadorp kende afgelopen jaar 1086 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Julianadorp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Julianadorp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Julianadorp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Julianadorp

Al 1.399 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Julianadorp gingen je voor.

Hoe wij weten dat jouw dak geschikt is voor zonnepanelen?

Elk huis in Julianadorp wordt gecheckt. Dit doen we op afstand met luchtfoto’s. Zo weten wij dat er veel geschikte daken zijn in Julianadorp . Daarnaast kent Julianadorp veel zonuren per jaar. Daarom is het zeer aantrekkelijk om over te gaan op zonne-energie.

Het is ons ook opgevallen dat in de Julianadorp geen sprake is van een beschermd stadsgezicht. Hierdoor kunnen zonnepanelen op jouw dak geplaatst worden zonder dat een vergunning van de gemeente nodig is!

Gemeente Den Helder op weg naar energieneutrale gemeente

De gemeente Den Helder heeft als doelstellingen een energie neutrale gemeente te worden voor 2040. Zonneplan wil graag een steentje bijdragen aan deze doelstelling, doet jij ook mee? Binnen de gemeente is Julianadorp al goed onderweg. Er zijn 830 huizen die zijn voorzien van zonnepanelen. In Den Helder hebben 791 huizen over zonnepalen. Julianadorp is dus de koploper op het gebied van zonne-energie in de gemeente.

Wist je dat ...

… De gemeente Den Helder druk bezig is met het groener maken van de gemeente. Het breder maken van fietspaden en toevoegen van meer laadpalen toevoegen voor elektrische auto’s. Dit zijn voorbeelden van het verduurzamingsplan van de gemeente.

… Je de betaalde BTW kunt terugvragen bij de belastingdienst. De reden hiervoor is erg simpel: Als je zonnepanelen hebt ben je een ‘eigen’ ondernemer. Je levert namelijk je stroom terug aan het net. Dit betekent dat je de BTW over jouw aankoop kan terugvragen!

zonnepanelen op dak in Julianadorp

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag en ontvang een persoonlijk advies. Neem ook een kijkje in ons kenniscentrum. Hier vertellen wij alles over de aanschaf tot en met het monitoren van de zonnepanelen.


Julianadorp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Julianadorp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Julianadorp er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Julianadorp

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!