088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Heiloo
Zonnepanelen in Heiloo

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Heiloo

Heiloo kleurt groen! Niet alleen door het Heilooërbos, maar ook door alle zonnepanelen! Steeds meer inwoners van Heiloo stappen over op zonnepanelen. Inmiddels zijn 2.399 inwoners al aan het profiteren van hun eigen zonne-energie! Wil jij ook je eigen zonne-energie opwekken en tegelijkertijd €635 euro per jaar besparen?

In Heiloo hebben 2.399 inwoners zonnepanelen. Omdat er in Heiloo gemiddeld 1.089 zonuren zijn, kunnen zonnepanelen hier flink van profiteren! De zonnepanelen zetten de zon om in zonne-energie. Energie die jij weer kunt gebruiken voor ál je apparaten. Een milieubewuste keuze en tegelijkertijd een mooie bijverdienste van de portemonnee. Je kunt jaarlijks al snel €635 euro besparen op jouw energierekening! Benieuwd of jij hiervoor in aanmerking komt? Doe dan snel de postcodecheck.

Wanneer je de postcodecheck hebt ingevuld, kom je in contact met één van onze Zonneplan-adviseurs. Zij luisteren graag naar jouw wensen. De adviseur wil graag weten hoeveel kWh je jaarlijks verbruikt en waar je graag de zonnepanelen zou willen plaatsen. Op basis van deze gegevens gaat de adviseur aan de slag met jouw dakplan. In het dakplan komt een overzicht van het aantal panelen, de opbrengsten, de investering en de terugverdientijd van de zonnepanelen.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Heiloo:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Heiloo kende afgelopen jaar 1089 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Heiloo zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Heiloo ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Heiloo kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Heiloo

Al 2.399 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Heiloo gingen je voor.

Goed om te weten!

Binnen Zonneplan voeren we verschillende onderzoeken uit als we kijken naar de geschikte daken. We voeren onderzoeken uit, zodat jij niet voor onverwachte verrassingen komt te staan wanneer je zonnepanelen wilt aanschaffen. Er is gekeken of er straten zijn die liggen in beschermd stadsgezicht: hier is geen sprake van. Je kunt dus zonder problemen zonnepanelen laten installeren!

 

Heiloo 2040 klimaatneutraal

De gemeente Heiloo wil in 2040 klimaatneutraal zijn. Om dit te bereiken, kunnen er nog veel daken voorzien worden van zonnepanelen. Om precies te zijn: nog 6.053 daken! Om de aanschaf van zonnepanelen te stimuleren en zo ook de doelstelling te behalen, kun je gebruikmaken van de landelijke stimuleringsregeling. Op deze manier draag jij je steentje bij aan het milieu en behoud je jouw spaargeld! Bekijk hier alle financieringsmogelijkheden.


Heiloo in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Heiloo steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Heiloo er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Heiloo

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!