088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Zuidoostbeemster
Zonnepanelen in Zuidoostbeemster

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zuidoostbeemster

Ben jij al klaar om net als vele andere inwoners van Zuidoostbeemster zelf energie op te wekken met zonnepanelen? De gemeente Purmerend wordt steeds duurzamer. Steeds meer inwoners kiezen voor zonnepanelen en ook op sportcomplex de Beuk liggen al maar liefst 1500 zonnepanelen. Daarnaast liggen er op het Stadshuis en Het Da Vinci College ook zonnepanelen. Op het dak van de school draait sinds kort ook nog een windmolen. Wat duurzaam!

Wij van Zonneplan maken Zuidoostbeemster graag nog groener door het gebruik van duurzame energie. Hiermee draag jij bij aan een betere leefomgeving en help je direct mee met het verduurzamen van Nederland. De inwoners van Zuidoostbeemster zijn al goed bezig en besparen samen 4.616 bomen.

Door het opwekken van zonne-stroom help je niet alleen het milieu, maar scheelt het jou ook enorm op de energierekening. Gemiddeld bespaar je namelijk jaarlijks zo’n €1.143 euro met het opwekken van je eigen zonne-energie. Wil jij ook gaan starten met besparen? Doe dan de gratis en vrijblijvende postcodecheck.

Waarom juist nu zonnepanelen in Zuidoostbeemster:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zuidoostbeemster kende afgelopen jaar 4508 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zuidoostbeemster zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zuidoostbeemster ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zuidoostbeemster kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zuidoostbeemster

Al 98 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Zuidoostbeemster gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Zuidoostbeemster

Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Zuidoostbeemster zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we graag langs om de zonnepanelen te installeren.

Wanneer jij akkoord gaat met jouw zonneplan kun je zelf bepalen wanneer de installatie plaatsvind. Met de zelfplanner kun je gemakkelijk zien welke data er in Zuidoostbeemster beschikbaar zijn om de installatie te plaatsen. Na de installatie kun jij je opbrengsten zien in de Zonneplan app. Deze app geeft je eenvoudig inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Je ziet altijd en overal hoeveel energie jouw zonnepanelen opwekken. Super handig, want zo vergelijk je de opbrengst eenvoudig met gisteren, vorig jaar of met je buren!

Dak geschikt voor zonnepanelen in Zuidoostbeemster

Voordat jij zonnepanelen aanschaft heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor jou verzameld. Het is ons bijvoorbeeld opgevallen dat in de gemeente Zuidoostbeemster geen sprake is van een beschermd stadsgezicht. Hierdoor kunnen zonnepanelen op jouw dak geplaatst worden zonder dat een vergunning van de gemeente nodig is. Daarnaast zijn er ook nog maar liefst 1.235 geschikt voor zonnepanelen.

Onze monteurs installeren mooie zwarte zonnepanelen met een maximaal vermogen van 400 wattpiek. Eén paneel levert dan al gemiddeld 320 Kwh per jaar op. Direct na het installeren begint jouw installatie met besparen!

Zonnepanelen kopen in Zuidoostbeemster

De gemeente Purmerend heeft als doel om in 2040 energieneutraal te zijn. Veel Purmerenders zijn dan ook al bezig met deze veranderingen. Wist je dat Purmerend maar liefst 50 vierkante meter park per inwoner heeft? Hiermee behoort Purmerend tot één van de groenste steden van Nederland. Al veel mensen in Zuidoostbeemster voor jou kozen ervoor duurzamer te worden door maatregelen te treffen. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Purmerend? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Zuidoostbeemster .

Purmerend gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Purmerenders voor een energiecontract op basis van dynamische tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Zuidoostbeemster !

Vragen over zonnepanelen in Purmerend

 • Waarom zonnepanelen kopen in Purmerend?

  Zonnepanelen kopen in Zuidoostbeemster heeft voordelen. Op steeds meer daken in Zuidoostbeemster liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Purmerend?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Zuidoostbeemster . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Purmerend?

  Onze dichtstbijzijnde installatiedepot ligt heel dichtbij Purmerend, namelijk in Hoorn. Vanuit hier installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook nog twee lokale Zonneplan partners. DNR-Electro uit Alkmaar en Infinity Solar Technologies uit Almere.

   


Zuidoostbeemster in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zuidoostbeemster steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Zuidoostbeemster er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Zuidoostbeemster

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!