088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Middenbeemster
Zonnepanelen in Middenbeemster

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Middenbeemster

Ben jij al klaar om net als vele andere inwoners van Middenbeemster zelf energie op te wekken met zonnepanelen? De gemeente Purmerend wordt steeds duurzamer. Steeds meer inwoners kiezen voor zonnepanelen en onze installatieteams staan te popelen om ook jouw dak te voorzien van zonnepanelen. 14.778 Daken in Middenbeemster zijn nog geschikt voor zonnepanelen. Wat houdt jou nog tegen?

Wij van Zonneplan maken Middenbeemster graag nog groener door het gebruik van duurzame energie. Hiermee draag jij bij aan een betere leefomgeving en help je direct mee met het verduurzamen van Nederland. De inwoners van Middenbeemster zijn al goed bezig en besparen samen 164.400 bomen.

Door het opwekken van zonne-stroom help je niet alleen het milieu, maar scheelt het jou ook enorm op de energierekening. Gemiddeld bespaar je namelijk jaarlijks zo’n €1.027 euro met het opwekken van je eigen zonne-energie. Wil jij ook gaan starten met besparen? Doe dan de gratis en vrijblijvende postcodecheck.

Waarom juist nu zonnepanelen in Middenbeemster:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Middenbeemster kende afgelopen jaar 4508 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Middenbeemster zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Middenbeemster ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Middenbeemster kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Middenbeemster

Al 121 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Middenbeemster gingen je voor.

Duurzaamheid in Middenbeemster

Middenbeemster gaat voor duurzaamheid. Het doel is om voor 2040 een energieneutrale manier van leven te verwezenlijken. Wist u dat Purmerend maar liefst 50 vierkante meter park per inwoner heeft? Hiermee behoort Purmerend tot één van de groenste steden van Nederland. Al veel mensen in Middenbeemster voor jou kozen ervoor duurzamer te worden door maatregelen te treffen. Wist je dat gemeente Purmerend zelfs een website heeft om inspiratie op te doen over duurzaamheid in Middenbeemster ?

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject in de gemeente Middenbeemster heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor jou verzameld. Het is ons bijvoorbeeld opgevallen dat in de gemeente Middenbeemster geen sprake is van een beschermd stadsgezicht. Hierdoor kunnen zonnepanelen op jouw dak geplaatst worden zonder dat een vergunning van de gemeente nodig is.

Daarnaast kun je jouw maandelijkse lasten verlagen met zonnepanelen zonder spaargeld te investeren. Met de landelijke regeling wordt dit mogelijk gemaakt voor woningeigenaren die geen eigen geld willen of kunnen inleggen. Op deze manier kan iedereen vanaf dag één profiteren van zonne-energie! Lees hier meer over de GreenLoans regeling

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag en ontvang een persoonlijk advies.


Middenbeemster in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Middenbeemster steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Middenbeemster er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Middenbeemster

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!