088-0203000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Wervershoof
Zonnepanelen in Wervershoof

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wervershoof

Gemeente Medemblik is al goed bezig met verduurzamen en dat is te zien. FC Medemblik heeft maar liefst 97 zonnepanelen op het clubgebouw liggen. Dat is pas duurzaam! Daarnaast zitten de inwoners van Medemblik ook niet stil. Veel inwoners profiteren al van hun eigen zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Dat er door al die huishoudens samen zoveel wordt bespaard is ook niet zo gek. Met 1.075 volle zonuren per jaar bespaar je gemiddeld namelijk al  €1.143 per jaar op jouw energierekening. Doe de gratis dakcheck om erachter te komen wat jij kan gaan besparen.

Nadat jij een vrijblijvende aanvraag hebt gedaan zal jouw persoonlijk adviseur contact met jou opnemen. Zo kunnen al jouw persoonlijke wensen worden meegenomen in de offerte die speciaal voor jou wordt gemaakt. In deze vrijblijvende offerte kun je vinden hoe groot de investering, de terugverdienperiode en verachte opbrengsten per jaar zijn.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Wervershoof:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wervershoof kende afgelopen jaar 1075 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wervershoof zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wervershoof ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wervershoof kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wervershoof

Al 666 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Wervershoof gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Wervershoof

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Wervershoof ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ze staan te popelen om jouw dak te voorzien van zonnepanelen. Onze installateurs in Wervershoof zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app en heb je recht op 10 jaar Zonneplan Serviceplan. Met het Zonneplan Serviceplan ben jij ervan verzekerd dat je 10 jaar lang een werkend systeem hebt en niet tegen onverwachtse kosten aanloopt. Sinds 2017 zit het Serviceplan gratis inbegrepen bij de aanschaf van zonnepanelen. Het Zonneplan Serviceplan houdt in dat de  voorrijkosten, montagekosten en de btw-teruggave service die volledig uit handen wordt genomen door Zonneplan.

 

Dak geschikt voor zonnepanelen in Wervershoof

Zonneplan doet in de gemeente Medemblik onderzoek naar het aantal geschikte daken. Voorbeelden van ongeschikte daken schuine daken van leisteen en bitumen of daken die gemaakt zijn van riet. Op deze daken installeren wij geen zonnepanelen. Uit ons onderzoek blijkt dat er nog maar liefst 1.835 daken geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn nog heel veel huishoudens die kunnen gaan profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag.

Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Zoals de naam al suggereert, zijn deze panelen volledig mat zwart. Ze halen 370 Wp en zijn de meest rendabele panelen die wij tot nu toe hebben gehad. Deze panelen worden ook wel design zonnepanelen genoemd. De zonnecellen zijn namelijk bijna egaal zwart en het backsheet is ook zwart. Hierdoor vormen de zonnepanelen één geheel en vallen ze minimaal op op het dak.

Zonnepanelen kopen in Wervershoof

De gemeente heeft als doel dat in 2040 Medemblik klimaatneutraal is. Veel Wervershovers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 666 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Wervershoof . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Wervershoof ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Wervershoof .

Wervershoof gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Wervershovers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Wervershoof !

Vragen over zonnepanelen in Wervershoof

 • Waarom zonnepanelen kopen in Wervershoof?

  Zonnepanelen kopen in Wervershoof heeft voordelen. Op steeds meer daken in Wervershoof liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Wervershoof?

  In Hoorn hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Installatiegroep Duurzaam B.V. uit Lelystad en DNR-Electro uit Alkmaar. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Wervershoof?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Wervershoof . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Wervershoof in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wervershoof steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Wervershoof er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Wervershoof

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!