Andijk
Zonnepanelen in Andijk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.293 per jaar
 • Altijd achteraf betalen
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontvang gratis offerte

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen

Zonnepanelen Andijk

Gemeente Medemblik is al goed bezig met verduurzamen en dat is te zien. Zo heeft de gemeente een energie bespaaractie gestart. Energie besparen is goed voor het klimaat en het scheelt geld. Hierom wil de gemeente haar inwoners helpen met het besparen van energie. Bij deze actie komt er gratis een energieadviseur bij je thuis. De adviseur loopt samen met je jouw huis door en geeft tips over energiezuinig wassen, koken en verwarmen. Deze actie zorgt ervoor dat je bespaart op je energiekosten en minder CO2 uitstoot. Wil je ook helpen met het verduurzamen van Medemblik? Investeer in zonnepanelen en profiteer van de zon!

In Andijk hebben al 3.473 woningen zonnepanelen op het dak. Hiermee besparen zij 2.170.625 kg CO2. Dit is natuurlijk al een geweldig aantal, maar wij van Zonneplan zien dit aantal graag nog verder groeien. Naast dat je door het opwekken van zonne-energie het milieu een handje helpt, scheelt het ook nog eens in de portemonnee. Gemiddeld wordt er €1.143 euro bespaard op de energiekosten. Een win-win situatie dus! Wil jij ook starten met besparen? Doe dan de gratis en vrijblijvende postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw dak!

Nadat jij de dakcheck hebt gedaan, neemt een van onze deskundige adviseurs contact met je op. Jullie bespreken samen jouw wensen en energieverbruik. Na afloop van het gesprek ontvang je jouw persoonlijke Zonneplan. In dit plan kun je informatie vinden over het aantal zonnepanelen, de kosten en natuurlijk de verwachte opbrengsten.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Andijk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Andijk kende afgelopen jaar 1075 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Andijk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.293,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Andijk betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Andijk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Andijk

Al 3.473 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Medemblik gingen je voor.

Andijk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Andijk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Medemblik er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Medemblik

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan