088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Schagen

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1597 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 138.000 besparen

Elk jaar samen besparen

10455 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Schagen

In de gemeente Schagen genieten steeds meer inwoners van zonne-energie. Van de ruim 10.500 geschikte huizen is al 25% over op zonnepanelen. Er zijn nog bijna 8.000 woningen die ook kunnen gaan profiteren van zonne-energie. Benieuwd wat zonnepanelen voor uw energierekening kunnen doen? Doe dan een aanvraag en ontvang een persoonlijk advies van één van onze zonnepanelen-experts.

Een klant uit Schagen:

Ik ben heel erg positief hoe alles verlopen is. Bij de installatie waren de jongens op tijd en heel erg op tijd weer weg, waarbij alles goed en netjes was geïnstalleerd. De informatie die ik kreeg van de medewerker van Zonneplan was helder en duidelijk.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Zonneplan biedt een persoonlijke service. Indien u een aanvraag doet, gaat een persoonlijke adviseur voor u aan de slag. Uw dak wordt nauwkeurig ingemeten met behulp van haarscherpe satellietbeelden en er wordt vervolgens een passend dakplan opgesteld.

Naast de beste service wil Zonneplan ook de beste producten aanbieden. Daarom installeren wij alleen de beste producten die een TÜV-keurmerk dragen. Daarnaast nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen door bijvoorbeeld de btw-teruggave te regelen.

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

In de gemeente Schagen is geen sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat u geen vergunning nodig heeft van de gemeente om zonnepanelen te kunnen plaatsen en dat u heel gemakkelijk een aanvraag kunt doen.

Het doel van de gemeente Schagen is om in 2020 de CO2 te verminderen met 30% en om 20% van de energie op een duurzame wijze op te wekken. De gemeente heeft een regeling beschikbaar gesteld om de inwoners te stimuleren om mee te helpen aan dit doel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.


Extra mogelijkheden om te verduurzamen

Om het voor inwoners van de gemeente Schagen mogelijk te maken om te kiezen voor duurzame maatregelen, is er een landelijke stimuleringsregeling beschikbaar gesteld. Hiermee kunt u zonder spaargeld te investeren direct genieten van zonne-energie en gaat u er vanaf dag één op vooruit.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

24 reviews van mensen uit de omgeving van Schagen

Gemiddeld
9,3
9.0
Ik ben echt zeer te spreken over hoe alles met Zonneplan is verlopen. Alles is door de monteurs netjes afgehandeld.
Zonnepanelen Schagen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
Alles is moeiteloos verlopen in het gehele traject. Mijn BTW-teruggave is teruggestort en ik heb vorig jaar een goede opbrengst gehad.
Zonnepanelen Schagen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
De installateurs waren ruim op tijd aanwezig op de installatiedag. De bekabeling van de zonnepanelen lopen bij mij door de tuin aangezien de zonnepanelen op de garage geplaatst zijn. De installateurs hebben dit netjes aangelegd en hebben vanuit zichzelf de geulen dicht gemaakt en de tegels teruggelegd. Ik vond dit zo servicegericht dat ik de installateurs gelijk bedankt heb. Zonneplan verdient van mij 5 grote sterren!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Mijn ervaring met Zonneplan is in een woord 'fan-tas-tisch' Mijn Zonneplan verhaal begint bij de offerteaanvraag. Ik vroeg een offerte aan bij Zonneplan en een dag later had ik deze offerte al in mijn inbox. Mijn adviseur heeft een keurige offerte voor mij opgesteld en deze vervolgens stap-voor-stap met mij doorlopen. Nadat ik akkoord ben gegaan met deze offerte, werd er door de planning contact opgenomen om de installatie dag in te plannen. Een paar weken later stond Zonneplan voor mijn deur om de zonnepanelen te komen installeren. Voordat de zonnepanelen op het dak werden geïnstalleerd heb ik samen met de monteurs een rondje door mijn huis gelopen en hebben wij samen besloten hoe ik alles geïnstalleerd en aangelegd wil hebben. Vervolgens hebben de monteurs de zonnepanelen en de bekabeling precies zo geïnstalleerd en aangelegd zoals ik dat graag wilde. Nadat alles succesvol geïnstalleerd en aangelegd is, was het tijd om te gaan monitoren. Bij mijn zonnepanelen systeem zit een app waarmee ik precies kan bijhouden hoeveel de zonnepanelen opwekken. Nu negen maanden verder loop ik ruim voor op de geschatte prognose. Het zonnepanelen systeem van Zonneplan doet het dus super! Terugkijkend op ons hele Zonneplan verhaal zijn mijn vrouw en ik super tevreden met Zonneplan. Wij beide kunnen niets bedenken wat beter had gekund. Petje af!
Zonnepanelen Schagen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Mijn zonnepanelen zijn goed geïnstalleerd door Zonneplan. Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen,omdat ze zorgen voor veel energie en dus veel geld!
Zonnepanelen Schagen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Hier spreekt een zeer enthousiaste zonnepanelenhouder. Zonneplan heeft mij uitstekend geholpen. Het contact gaat erg snel en het personeel is zeer kundig. Top ervaring!
Gekozen voor SolarEdge SE4K SetApp en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Mijn ervaring met Zonneplan is helemaal super, grote complimenten. De begeleiding was top en de installatie is netjes op tijd uitgevoerd en keurig afgerond. Ik ben zeer te spreken!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben heel erg enthousiast over de zonnepanelen. Dagelijks bekijk ik de opbrengsten en deze stellen mij tot op heden niet teleur! Ik heb mijn zoon ook overgehaald om panelen te nemen en dat zijn hele leuke gesprekken aan de keukentafel. Zonneplan heeft alles netjes afgehandeld en hier ben ik dan ook erg tevreden mee.
Zonnepanelen Schagen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
Erg tevreden. Samen met de buren hebben we ervoor gekozen om zonnepanelen te nemen. Het ligt er netjes bij. Laat de zon maar schijnen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Van de offerte tot aan de BTW-teruggave, alles liep vlekkeloos! Ik vind Zonneplan een fantastisch bedrijf en ik wens dat zijn nog vele mooie installaties mogen verrichten.
Zonnepanelen Schagen
Gekozen voor Zeverlution 1500S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag