phone
netherlands
088 020 3000
zaterdag open om 09:00 uur
Haarlem
Zonnepanelen in Haarlem

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Haarlem

Haarlem is na Amsterdam de grootste stad van Noord-Holland en de twaalfde gemeente van Nederland. Haarlem kent een ruime geschiedenis en was vroeger een van de belangrijkste steden van Holland. Haarlem beschikt over een aantal prachtige monumenten en gebouwen in de stad. Ook beschikt Haarlem over vele groene gebieden. In Haarlem en de omgeving zijn bossen, duinen, veenvlaktes en weidegebieden die ook nog eens voor een groene buffer zorgen tussen Haarlem en Amsterdam.

Wij van Zonneplan maken Haarlem graag nog groener door het gebruik van duurzame energie. Hiermee draag jij bij aan een betere leefomgeving en help je direct mee met de energietransitie van Nederland. De inwoners van Haarlem zijn al goed bezig en besparen samen 174.149 bomen en 2.311.250 kg CO2. Dit is natuurlijk al een behoorlijke besparing, maar wij zien dit aantal graag groeien. Door het opwekken van zonne-stroom help je niet alleen het milieu, maar scheelt het jou ook nog eens kosten op de energierekening. Gemiddeld word namelijk jaarlijks zo’n €820 euro bespaard door het gebruik van zonnepanelen. Wil jij ook gaan starten met besparen? Doe dan de gratis en vrijblijvende postcodecheck.

Waarom juist nu zonnepanelen in Haarlem:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Haarlem kende afgelopen jaar 1166 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Haarlem zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Haarlem ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Haarlem kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Haarlem

Al 3.698 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Haarlem gingen je voor.

Zonnepanelen in gemeente Haarlem

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de koopwoningen in gemeente Haarlem. Hieruit blijkt dat er maar liefst 9.852 geschikte woningen voor zonnepanelen in de gemeente staan. Grote kans dus dat jouw woning ook geschikt is! Met onze gratis dakcheck kun je erachter komen.

Goed om te weten

De gemeente Haarlem kent gebieden met beschermd stadsgezicht. Mocht jouw woning zich in dit gebied bevinden, dan dient er eerst een vergunning aangevraagd te worden bij de gemeente voordat er zonnepanelen geïnstalleerd kunnen worden. Buiten het beschermd stadsgezicht kan zonder vergunning geïnstalleerd worden. Klik hier om te bekijken of jouw woning onder het beschermd stadsgezicht valt.


Haarlem in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Haarlem steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Haarlem er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Haarlem

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan