phone
netherlands
088 020 3000
Morgen open om 08:00 uur
Weesp
Zonnepanelen in Weesp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Weesp

Steeds meer inwoners van Weesp kiezen voor zonnepanelen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar zo besparen zij ook nog eens op hun eigen energierekening! Een huishouden in Nederland bespaart gemiddeld maar liefst €820 euro per jaar. Nieuwsgierig of jij kunt besparen met zonnepanelen? Lees verder en wij leggen je uit hoe je hier eenvoudig achter komt.

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de koopwoningen in Weesp. Tijdens dit onderzoek is bekeken hoeveel woningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Zeker 2.302 koopwoningen zijn geschikt voor zonnepanelen! Hiervan heeft 924 al zonnepanelen. Ook weten of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen? Dat kan, met de gratis dakscan van Zonneplan. Al 223 inwoners uit Weesp gingen je voor!

Waarom juist nu zonnepanelen in Weesp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Weesp kende afgelopen jaar 1141 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Weesp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Weesp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Weesp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Weesp

Al 924 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Weesp gingen je voor.

Duurzaamheid in Weesp

Sommige gemeenten in Nederland hebben woningen die vallen onder het beschermd stadsgezicht. Als dit het geval is, moet er door de bewoner eerst een vergunning aangevraagd worden bij de gemeente. Dit geldt ook voor een aantal straten in het centrum van Weesp. Je kunt dit altijd controleren via de gratis dakscan van Zonneplan. In Weesp heeft 16% al zonnepanelen. Maar, dat betekent ook dat er nog flink veel inwoners kunnen profiteren van zonnepanelen!

Beschermd stadsgezicht

De gemeente Weesp heeft als duurzaamheidsdoelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Inwoners van de gemeente Weesp zijn goed bezig met het verduurzamen van de gemeente. Zo zijn er in 2016 al 222 zonnepanelen geplaatst op het Vechtstede College in Weesp. In de gemeente Weesp wordt  in totaal al 577.500 kg CO2 bespaard. Dat zijn omgerekend 43.514 bomen! Wil jij ook bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstelling en het milieu? Kies dan voor zonnepanelen van Zonneplan.


Weesp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Weesp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Weesp er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Weesp

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan