088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Weesp
Zonnepanelen in Weesp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Weesp

Steeds meer inwoners van Weesp kiezen voor zonnepanelen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar zo besparen zij ook nog eens op hun eigen energierekening! Een huishouden in Nederland bespaart gemiddeld maar liefst €1.027 euro per jaar. Nieuwsgierig of jij kunt besparen met zonnepanelen? Lees verder en wij leggen je uit hoe je hier eenvoudig achter komt.

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de koopwoningen in Weesp. Tijdens dit onderzoek is bekeken hoeveel woningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Zeker 2.242 koopwoningen zijn geschikt voor zonnepanelen! Hiervan heeft 925 al zonnepanelen. Ook weten of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen? Dat kan, met de gratis postcodecheck van Zonneplan. Al 269 inwoners uit Weesp gingen je voor!

Na de postcodecheck gaat een van onze adviseurs in samenspraak met jou aan de slag met een persoonlijk Zonneplan. Hierin worden jouw wensen en behoeften meegenomen, en wordt er rekening gehouden met het verbruik. In jouw persoonlijke Zonneplan kun je ook terugvinden wat de kosten worden en hoeveel jij gaat besparen met je zonnepanelen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Weesp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Weesp kende afgelopen jaar 1048 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Weesp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Weesp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Weesp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Weesp

Al 925 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Weesp gingen je voor.

Duurzaamheid in Weesp

Sommige gemeenten in Nederland hebben woningen die vallen onder het beschermd stadsgezicht. Als dit het geval is, moet er door de bewoner eerst een vergunning aangevraagd worden bij de gemeente. Dit geldt ook voor een aantal straten in het centrum van Weesp. Het gaat hier om de straten: Hoogstraat, Middenstraat, Nieuwstraat, Achter ‘t vosje, Kerkstraat, Oudegracht, Ossenmarkt, Achtergracht, Het Grote Plein, Waagplein, Kerkstraat, Slijkstraat, Wilhelminastraat, Binnenveer en de Herengracht.

Beschermd stadsgezicht

De gemeente Weesp heeft als duurzaamheidsdoelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Inwoners van de gemeente Weesp zijn goed bezig met het verduurzamen van de gemeente. Zo zijn er in 2016 al 222 zonnepanelen geplaatst op het Vechtstede College in Weesp. In de gemeente Weesp wordt  in totaal al 578.125 kg CO2 bespaard. Dat zijn omgerekend 43.561 bomen! Wil jij ook bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstelling en het milieu? Kies dan voor zonnepanelen van Zonneplan.


Weesp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Weesp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Weesp er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Weesp

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!