088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Uitgeest
Zonnepanelen in Uitgeest

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Uitgeest

De gemeente Uitgeest is al goed bezig met verduurzamen! Zo liggen er maar liefst 150 zonnepanelen op het dak van FC Uitgeest en heeft OBS De Wissel 84 zonnepanelen in gebruik genomen. Daarnaast stappen steeds meer inwoners over op het gebruik van zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening met het gebruik van zonne-energie. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Uitgeest kunnen met 1.089 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.128 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.289.304.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Uitgeest:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Uitgeest kende afgelopen jaar 1089 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Uitgeest zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Uitgeest ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Uitgeest kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Uitgeest

Al 1.128 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Uitgeest gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Uitgeest

Ben je opzoek naar een installateur voor zonnepanelen in Uitgeest ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag langs om de perfecte installatie af te leveren. Onze monteurs zijn opgeleid in de Zonneplan Acadamy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de NEN-3140 normen. In Hoorn zit ons eigen installatiedepot. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook drie lokale Zonneplan partners.

Wij hebben al heel veel huishoudens in Uitgeest blij mogen maken met een mooie zonnepaneleninstallatie. Dat onze klanten tevreden met ons zijn kun je terugzien in ons gemiddelde klantcijfer van een 9.2. Met dit cijfer zijn wij natuurlijk heel blij. ben je ook nog geïnteresseerd in de ervaringen van mensen bij jou uit de buurt? Check dan de klantervaringen bij jou in de omgeving.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Uitgeest

Zonneplan doet onderzoek naar het aantal geschikte daken in Uitgeest . Hiervoor bekijkt Zonneplan de daken in de gemeente en beoordeeld deze daken op geschiktheid voor zonnepanelen. Uit dit onderzoek blijkt dat 2.901 daken in de gemeente geschikt zijn voor zonnepanelen. Deze woningen hebben weinig last van schaduw, pijpjes of schoorstenen op het dak en een gunstige ligging ten opzichte van de zon. Dat zijn nog heel wat woningen die kunnen gaan profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs er uiteindelijk voor dat de zonnepanelen netjes op jouw dak komen te liggen. Dit wordt bijna altijd binnen één dag geregeld. Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Zonnepanelen kopen in Uitgeest

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Uitgeest klimaatneutraal is. Veel Uitgeesters zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 1.128 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Uitgeest . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Uitgeest ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Uitgeest .

Uitgeest gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Uitgeesters voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Uitgeest !

Vragen over zonnepanelen in Uitgeest

 • Vragen over zonnepanelen in Uitgeest?

  Zonnepanelen kopen in Uitgeest heeft voordelen. Op steeds meer daken in Uitgeest liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Uitgeest?

  In Hoorn hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Zuidzon uit Amstelveen en DNR-Electro uit Alkmaar. Samen verduurzamen wij de regio!

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Uitgeest?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Uitgeest . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Uitgeest in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Uitgeest steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Uitgeest er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Uitgeest

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!