088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Uithoorn
Zonnepanelen in Uithoorn

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen
0

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen
0

Elk jaar samen
besparen

Bomen
0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Uithoorn

Steeds meer inwoners van de gemeente Uithoorn stappen over op zonnepanelen. Niet gek, aangezien er met 1.125 zonuren flink bespaard kan worden op de energierekening. Wil jij ook dagelijks profiteren van de zon?

Inwoners van Uithoorn kunnen met 1.125 zonuren tot wel €1.027 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.470 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.509.690.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Uithoorn:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Uithoorn kende afgelopen jaar 1125 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Uithoorn zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Uithoorn ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Uithoorn kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Uithoorn

Al 1.470 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Uithoorn gingen je voor.

Geschikte daken in Uithoorn

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Uithoorn. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 4.557 koopwoningen in Uithoorn geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Uithoorn energieneutraal

Uiterlijk in 2050 wil Uithoorn energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 1.470 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Uithoorn, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Uithoorn in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Uithoorn steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Uithoorn er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Uithoorn

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan