088-0203000Bereikbaar tot 18:00 uur
Wieringerwerf
Zonnepanelen in Wieringerwerf

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wieringerwerf

Wieringerwerf heeft veel mooie natuur en grenst aan het IJsselmeer. Om deze prachtige natuur te behouden zijn veel gemeentes in Nederland duurzaam bezig en werken ze mee aan de energietransitie. Zo is ook de gemeente Hollands Kroon bezig met duurzame stappen zetten. Al veel inwoners in Wieringerwerf profiteren van zonne-energie en ook de Lidl in Wieringerwerf heeft maar liefst 480 zonnepanelen op het dak liggen. Dit supermarkt filiaal heeft een energielabel A++++ en is ook nog eens aardgasvrij!

Met 426 daken met zonnepanelen besparen de inwoners van Hollands Kroon samen €486.918. Naast dat deze inwoners het zien in hun portemonnee, redden zij ook nog eens 20.062 bomen! Ook besparen? Doe snel de postcodecheck!

Wanneer je de postcodecheck hebt gedaan, gaat een adviseur voor jou aan de slag. Deze neemt jouw woning onder de loep en neemt contact met je op. Samen bespreken jullie vervolgens de mogelijkheden voor jouw dak, waarna je vrijblijvend een offerte ontvangt. De offerte kun je dan zelf of met je partner rustig doorlezen. Vervolgens kun je doorgaan en een installatiedatum kiezen. Zo niet, dan kun je altijd vrijblijvend annuleren.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Wieringerwerf:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wieringerwerf kende afgelopen jaar 1086 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wieringerwerf zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wieringerwerf ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wieringerwerf kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wieringerwerf

Al 426 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Wieringerwerf gingen je voor.

Geschikte daken in Wieringerwerf

Momenteel hebben 23% van de 1.832 woningen zonnepanelen. Toch zijn er nog genoeg daken waar zonnepanelen op geïnstalleerd kunnen worden. Zonneplan heeft namelijk onderzoek gedaan naar de daken in de gemeente. Wij bekijken elk dak afzonderlijk en schatten in of er zonnepanelen op kunnen. We kijken hierbij naar de ligging ten opzichte van het zuiden en naar eventuele obstakels op het dak. Uit het onderzoek blijkt dat er nog heel veel daken geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen.

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs er uiteindelijk voor dat de zonnepanelen netjes op jouw dak komen te liggen. Dit wordt bijna altijd binnen één dag geregeld. Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 370 Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Zonnepanelen installateur Wieringerwerf

Nadat jij akkoord bent gegaan met jouw persoonlijke Zonneplan, Kun jij zelf een afspraak inplannen wanneer wij langs komen om de zonnepanelen te installeren. Zo kun jij kiezen wanneer het jouw het beste uitkomt.

Ben jij opzoek naar een monteur bij jouw in de buurt? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Wieringerwerf zijn opgeleid in de Zonneplan Academy. Daarnaast bieden wij full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 370 Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Zonnepanelen kopen in Wieringerwerf

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Hollands Kroon energieneutraal is. Veel inwoners zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 426 inwoners die overstappen op eigen energie. De gemeente Hollands Kroon heeft zelfs een duurzaamheidskrant met het laatste nieuws, lokale initiatieven en hele handige tips over duurzaam leven. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Wieringerwerf . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Wieringerwerf ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Wieringerwerf .

Wieringerwerf gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Wieringerwerf voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Wieringerwerf !

Vragen over zonnepanelen in Wieringerwerf

 • Waarom zonnepanelen kopen in Wieringerwerf?

  Zonnepanelen kopen in Wieringerwerf heeft voordelen. Op steeds meer daken in Wieringerwerf liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Wieringerwerf?

  In Hoorn hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zit er in de regio ook een lokale Zonneplan partner. DNR-Electro uit Alkmaar. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Wieringerwerf?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Wieringerwerf . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Wieringerwerf in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wieringerwerf steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Wieringerwerf er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Wieringerwerf

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!