088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Heemskerk
Zonnepanelen in Heemskerk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Heemskerk

In de gemeente Heemskerk zijn steeds meer zonnepanelen te zien. Binnen de gemeente worden grote stappen gezet in duurzaamheid. Zo heeft het bezoekerscentrum van slot Assumburg al zonnepanelen en profiteert van zonne-energie. Daarnaast kiezen steeds meer inwoners van de gemeente voor zonnepanelen. Benieuwd waarom ze kiezen voor zonnepanelen?

Al 2.411 huishoudens in de gemeente kiezen voor zonnepanelen en profiteren van zonne-energie. Het is niet vreemd dat deze huishoudens zijn overgestapt  op zonnepanelen. Je kunt namelijk flink besparen op jouw energierekening. Met 1.089 zonuren besparen de zonnepanelen bezitters in de gemeente gezamenlijk al €2.755.773 per jaar. Dit komt neer op een gemiddelde besparing van €1.143 per huishouden. Elke woning heeft een unieke daksituatie, hierdoor is er ook een uniek bespaarbedrag. Benieuwd geworden wat jij kunt besparen? Kom erachter door het invullen van de postcodecheck!

Een van onze persoonlijke adviseurs neemt contact met je op na het invullen van de postcodecheck. Aan de hand van dit gesprek wordt  een persoonlijk Zonneplan opgesteld waarin jouw energieverbruik en persoonlijke wensen worden meegenomen. In het Zonneplan staat informatie over de kosten en de verwachte besparingen. Al 905 inwoners van de gemeente Heemskerk deden de postcodecheck!

 

 

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Heemskerk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Heemskerk kende afgelopen jaar 1089 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Heemskerk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Heemskerk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Heemskerk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Heemskerk

Al 2.411 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Heemskerk gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Uit recentelijk onderzoek van Zonneplan blijkt dat 7.201 daken geschikt zijn voor zonnepanelen. Zonneplan bekijkt hiervoor alle daken in de gemeente en beoordeeld deze hun geschiktheid. Een geschikt dak voor zonnepanelen heeft voldoende ruimte, weinig last van schaduw en een gunstige ligging ten opzichte van de zon. Zo weet Zonneplan precies welke huishoudens nog kunnen profiteren van zonnepanelen. In de gemeente zijn 7.201 geschikte daken, hiervan hebben 2.411 daken zonnepanelen. Dit betekent dat nog veel inwoners van de gemeente kunnen profiteren van zonnepanelen.

 

Zonnepanelen in gemeente Heemskerk

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van de gemeente Heemskerk. Ook de leerlingen van het Kennemer College zijn druk bezig met dit onderwerp. De leerlingen hebben een Tiny house gebouwd, die volledig duurzaam is. Dit houdt in dat alleen gebruikt gemaakt wordt van zonne-energie, opgewekt door de zonnepanelen. Het doel van de gemeente Heemskerk is om in 2050 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie opgewekt wordt, als er verbruikt wordt. De gemeente heeft een milieubeleidsplan, waarin verschillende maatregelen die de gemeente neemt om energie te besparen en op te wekken. Een van deze maatregelen is het plaatsen van zonnepanelen op het gemeentelijke gebouwen. Door een overstap te maken op zonne-energie draag je bij aan het behalen van de doelstelling. Wil jij ook bijdragen aan de doelstelling en tegelijk besparen op de energierekening?

 

 


Heemskerk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Heemskerk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Heemskerk er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Heemskerk

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!