Zonnepanelen in Overijssel

  • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
  • Nu voordeel door 0% btw
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in provincie Overijssel

Zonneplan is dé zonnepanelen specialist in de provincie Overijssel. Met onze ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners van groene stroom voorzien. Op flink zonnige dagen leveren zonnepanelen veel meer op dan je op dat moment verbruikt. Deze energie wordt automatisch terug geleverd aan jouw energieleverancier. Dit wordt salderen genoemd, als je meer energie terug levert dan je verbruikt dan krijg je hiervoor een vergoeding van uw energieleverancier. Wanneer de energieprijzen stijgen, stijgt jouw vergoeding mee.

Weten hoe anderen Zonneplan ervaren?

Duurzaamheidsinitiatieven

Wist je dat er in Overijssel allerlei duurzaamheidsinitiatieven zijn? Veel van deze initiatieven zijn bedacht door enthousiaste inwoners. Zoals duurzaam Hoonhorst.

Duurzaam Hoonhorst is een initiatief om gemeenschappelijk Hoonhorst te verduurzamen. Het doel is een ecologisch, economisch & sociaal duurzaam Hoonhorst. Er wordt geprobeerd dit te bereiken door allerlei manieren zoals zonnepanelen en dorpsverwarming. Wil je meer weten over dit initiatief? kijk dan op de website van Duurzaam Hoonhorst .

Wil je een initiatief starten? Zonneplan helpt je graag!

Overijssel gaat voor duurzaam!

Overijssel staat momenteel op de 7e plaats op basis van de hernieuwbare energie. Waarbij er 1600 kWh wordt opgewekt per inwoner. Dit is net boven het gemiddelde van Nederland. Maar Overijssel kan er zeker nog een stap in maken om net zo goed of even goed als de andere 6 provincies te presteren.
Met het enthousiasme van de inwoners en de doelstellingen van de gemeente moet het zeker mogelijk zijn om nog een stap te maken! Zonneplan wil samen met jou gaan voor een duurzaam Overijssel! Doe je met ons mee?