088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Kampen

 • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1397 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 139.800 besparen

Elk jaar samen besparen

10596 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Kampen

Onze installatieteams staan te popelen om Kampen te verduurzamen. Ze kunnen niet wachten om u en de hele gemeente te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonnepanelen. En dit willen wij u niet ontnemen! Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Doe dan vrijblijvend een aanvraag. De Zonneplan zonne-adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Benieuwd hoe inwoners uit de gemeente Kampen denken over zonnepanelen en hoe Kampen ervoor staat? Hieronder hebben we een aantal feiten:

 • Er zijn al 756 inwoners uit de gemeente Kampen die bij ons een aanvraag hebben gedaan voor zonnepanelen.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee weten zij 14% rendement uit hun investering te halen!
 • In heel de gemeente liggen per 100 woningen 6,27 zonne-installaties. In vergelijking met Meppel en Assen is dat veel! In Meppel liggen maar 5,59 installaties en in Assen is dat 4,93 per 100 woningen.

Een klant uit Kampen:

De installatie is bij ons naar alle tevredenheid verlopen. De panelen liggen er strak op en de kabels zijn met een aantal slimme oplossingen netjes weggewerkt. Ook over Zonneplan zelf ben ik te spreken, altijd snel en goed advies.

82% van de daken zijn geschikt

In Kampen is 82% van de daken geschikt voor zonnepanelen. In vergelijking met andere gemeenten in de regio is dat gigantisch veel! Uw dak is hoogstwaarschijnlijk ook geschikt. Samen kunnen wij een grote stap zetten om Kampen te verduurzamen. Let op: indien u in het centrum van Kampen woont. Daar geldt namelijk een beschermd stadsgezicht, dit houdt in dat er een vergunning aangevraagd moet worden voor de plaatsen van zonnepanelen op de woning. Het betreft de volgende straten: de Broederweg, de Groenstraat, de Voorstraat en de Buiten Nieuwstraat. In de rest van de gemeente Kampen kunnen er zonnepanelen geplaatst worden zonder vergunning.

Samen naar een duurzamer Kampen

Er is door Zonneplan onderzoek gedaan en hieruit blijkt dat er 17.410 woningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Van deze woningen zijn op dit moment al 1.324 daken voorzien van zonnepanelen. Dit is 6% van de geschikte daken en er liggen dus nog veel mogelijkheden in de gemeente Kampen. De gemeentelijke organisatie Kampen wil de eigen organisatie verder doorlichten en verduurzamen zodat zij in 2020 CO2-neutraal zijn. Zo gaan wij samen naar een duurzamer Kampen, doet u met ons mee?


Landelijke Groene lening

Duurzaamheid speelt dus een belangrijke rol binnen de gemeente Kampen. Inwoners kunnen gebruik maken van de landelijke Groene lening. Met de landelijke Groene lening kunt u de aanschaf van zonnepanelen financieren.

Zo werkt het:

 1. U leent minimaal € 5.000,- en maximaal € 50.000,-.
 2. U krijgt in één keer de beschikking over hethele bedrag.
 3. U betaalt de lening terug met een vast bedrag per maand.
 4. De rente staat gedurende de hele duur van de lening vast.
 5. De duur van de lening ligt tussen de 5 en 15 jaar (60 – 180 maanden). Bent u ouder dan 60 jaar? Dan geldt een kortere duur van de overeenkomst. U moet de lening namelijk voor uw 75ste jaar hebben afgelost.
 6. Aan het einde van de duur van de lening, heeft u de volledige lening afgelost.

Voor meer informatie over de Groene lening kunt u op de website kijken van GreenLoans. Ook kunt u op het energieloket kijken: klik hier voor het energieloket Kampen

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

56 reviews van mensen uit de omgeving van Kampen

Gemiddeld
9,5
10.0
Ik vond de communicatie duidelijk en eerlijk. De prijs en bijkomende service zijn in goede verhouding.
Gekozen voor SolarEdge SE5K SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Ik heb nu al een aantal maanden de zonnepanelen van Zonneplan op mijn dak liggen. Wanneer ik terug kijk naar het aanschafproces, ben ik zeer blij met mijn keuze voor Zonneplan. De communicatie met Zonneplan liep vlot en simpel. Op de dag van de installatie was ik aangenaam verrast door de snelle en goede werkwijze van de monteurs. Nu een aantal maanden verder heb ik al enkele honderd euro's bespaard.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Alles is goed bevallen. Stefan was aardig, netjes en heeft het goed gedaan. De installateurs hebben alles netjes afgewerkt. Het kastje is mooi in de garage gehangen hoe wij het graag wilden. Ze hebben erg goed geluisterd naar onze ideeën. De zonnepanelen zijn er zelfs na een hevige storm nog niet afgewaaid dus wij vertrouwen erop dat alles in de toekomst goed komt.
Zonnepanelen Kampen
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.4
De installatie verliep soepel! Verder is alles duidelijk en loop ik tot nu toe mooi op schema met de opbrengst.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
We hadden bij twee verschillende bedrijven een offerte aangevraagd maar toch voor Zonneplan gekozen. Dit vooral omdat we een beter gevoel hadden bij Zonneplan. We hebben een goed en duidelijk advies gekregen en ook de installatie is goed verlopen. De installateurs waren op tijd en hebben de zonnepanelen mooi vlot op het dak gelegd.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik kan Zonneplan alleen maar aanbevelen als het daarop komt! De installateurs waren erg nette mensen, en alles was keurig verlopen! Alles in overleg en erg netjes. De offerte was ook erg prettig! De video bij de offerte vond ik erg fijn en in het adviesgesprek werd ook goed naar mij geluisterd, de uitleg was duidelijk en Robbert was erg prettig!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Zonnepanelen werken na behoren. Even wat onduidelijkheid van te voren over de bekabeling en de voorbereiding daarvan, maar alles is gelukkig goed opgelost.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Via de buurman in contact gekomen met Zonneplan. Alles is super geregeld! Toch een mooie negen.
Zonnepanelen Kampen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Duidelijke voorlichting en de opbrengst gaat ondanks de bewolkte zomer heel goed!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Zonneplan communiceert uitstekend met haar klanten en dit hebben wij als heel prettig ervaren! De installatie binnenshuis ging ook heel keurig.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag