Broekland
Zonnepanelen in Broekland

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.293 per jaar
 • Altijd achteraf betalen
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontvang gratis offerte

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen

Zonnepanelen Broekland

Raalte is een groene gemeente en daar is de gemeente trots op. Met de natuurgebieden Raalterwoold, Boetelerveld, de Luttenberg en de Sallandse Heuvelrug beschikt de gemeente over een aantal mooie groene gebieden. Ook zijn er veel groene activiteiten in de gemeente Raalte die samenvallen onder de noemer Groen Samen Doen! Naast het feit dat de gemeente groen is, wil de gemeente ook energieneutraal worden. De gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Zonneplan draagt hier graag een steentje aan bij. Wil jij ook een steentje bijdragen aan het verduurzamen van de gemeente? Lees dan verder!

In Raalte zijn het er afgelopen jaar 1.042 zonuren gemeten. Dit is een erg mooi aantal en dit is ideaal voor het opwekken van zonne-energie. Door het zelf opwekken van energie draag jij direct bij aan de energietransitie van Broekland . Gemiddeld bespaar je met het opwekken van zonne-energie €1.143. Zonne-energie is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. In Raalte hebben al 3.826 inwoners panelen op hun dak liggen en jij kan de volgende worden! Doe een aanvraag en een van onze adviseurs gaat aan de slag om te kijken wat de mogelijkheden zijn op jouw dak!

Nadat je de aanvraag gedaan hebt, neemt een van onze deskundige adviseurs contact met je op. Samen bespreken jullie jouw wensen en energieverbruik. Na afloop van het gesprek ontvang je jouw persoonlijke Zonneplan. Hierin kun je informatie vinden over het aantal zonnepanelen, de kosten en natuurlijk de verwachte opbrengsten.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Broekland:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Broekland kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Broekland zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.293,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Broekland betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Broekland kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Broekland

Al 3.826 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Raalte gingen je voor.

Broekland in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Broekland steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Raalte er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Raalte

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan