phone
netherlands
088 020 3000
woensdag open om 08:00 uur
Oldenzaal
Zonnepanelen in Oldenzaal

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Oldenzaal

De gemeente Oldenzaal is al goed bezig met verduurzamen. Zo is er een energieloket beschikbaar en liggen er zonnepanelen op het stadhuis! Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Hiermee helpen ze het milieu en besparen ze flink op hun energierekening! Ga jij ook profiteren van de zon?

Met 4.492 zonuren per jaar kunnen de inwoners van Oldenzaal wel 820 euro per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. Met de huishoudens die al beschikken over zonnepanelen, wordt gezamenlijk al €1.524.380 euro per jaar bespaard.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Oldenzaal:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Oldenzaal kende afgelopen jaar 4492 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Oldenzaal zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Oldenzaal ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Oldenzaal kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Oldenzaal

Al 1.859 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Oldenzaal gingen je voor.

Potentie in Oldenzaal

Zonneplan doet onderzoek naar geschikte daken in gemeentes. Hierbij letten we onder andere op de ligging van het dak, schaduwvorming en de ruimte voor panelen. Uit het onderzoek blijkt dat er maar liefst 7.692 daken geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn nog heel wat woningen die kunnen profiteren van zonnepanelen.

Let wel even op als je in een van de volgende straten woont: de Oliemolenstraat, Pastoriestraat, Ada Kokstraat en de Lyceumstraat. Hier geldt namelijk een beschermd stadsgezicht. Er moet een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente voor het plaatsen van zonnepanelen. In de rest van Oldenzaal is er geen vergunning nodig om te starten met zonnepanelen.

Klimaatneutraal in 2050

Gemeente Oldenzaal heeft de ambitie om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Al veel huishoudens werken mee aan deze doelstelling met het gebruiken van zonne-energie. Zij besparen tegelijkertijd op hun eigen energie-rekening terwijl ze de gemeente ook een handje helpen. Nog 7.692 huishoudens kunnen profiteren van zonnepanelen en dus ook bijdragen aan de doelstelling van de gemeente. Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van jouw dak? Doe dan nu de gratis en vrijblijvende postcodecheck.


Oldenzaal in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Oldenzaal steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Oldenzaal er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Oldenzaal

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan