088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Rijssen
Zonnepanelen in Rijssen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Rijssen

Steeds meer inwoners van Rijssen profiteren van zonne-energie. Niet alleen inwoners zijn goed bezig met zonnepanelen. Scholengemeenschap Reggensteyn heeft ook al 840 zonnepanelen op het dak van de school in Rijssen liggen. Goed bezig! Ga jij ook profiteren van de zon? Er zijn veel voordelen op te noemen van zonnepanelen. Je bespaart namelijk gemiddeld zo'n €1.027 per jaar, daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu.

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Inwoners van de gemeente Rijssen-Holten besparen samen €2.286.102. Wil jij ook profiteren van zonnepanelen? Doe dan snel de gratis postcodecheck!

Wanneer je de postcodecheck hebt gedaan, gaat één van onze adviseurs samen met jou de mogelijkheden en de wensen doornemen. Dan gaat de adviseur voor je aan de slag en ontvang jij een dakplan en offerte voor jouw woning. Deze kun je daarna zelf of met je partner rustig doorlezen. Dit is allemaal geheel vrijblijvend.

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Rijssen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Rijssen kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Rijssen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Rijssen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Rijssen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Rijssen

Al 1.415 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Rijssen gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Rijssen

In gemeente Rijssen-Holten zijn er veel geschikte daken voor zonnepanelen. Uit onderzoek is gebleken dat 7.426 koopwoningen een geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Hiervan hebben al 2.226 inwoners de overstap naar zonne-energie gemaakt. Benieuwd of jouw dak geschikt is? Met de gratis dakcheck kom je erachter.

De zonnepanelen die jij op jouw dak krijg zijn onze eigen Zonneplan zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben 400Wp per paneel en kunnen zo’n 320kwh opwekken. Dit in combinatie met onze Zonneplan One of Zonneplan One Optimized omvormer ben jij helemaal klaar voor eigen zonne-energie.

Zonnepanelen installateur Rijssen

Woonachtig in Rijssen en op zoek naar een zonnepanelen installateur? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Wanneer jij akkoord gaat met het voor jou persoonlijk opgestelde zonneplan, leveren onze monteurs een compleet en werkend zonnepanelensysteem bij jou af.

Wanneer jouw zonnepanelen worden geïnstalleerd kun jij zelf bepalen dankzij de selfplanner. Zo wordt het systeem geplaatst op een datum en tijdstip dat jouw uitkomt. Al vele klanten gingen jou voor en genieten al van hun opbrengsten die ze live kunnen inzien in de Zonneplan app. Gemiddeld worden de zonnepanelen van Zonneplan door onze klanten beoordeeld met een 9.4!

Zonnepanelen kopen in Rijssen

De gemeente heeft als doel dat in 2040 Rijssen-Holten energieneutraal is. Veel Rijssenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 2.226 inwoners die overstappen op eigen energie. Daarnaast heeft Rijssen-Holten allerlei projecten lopen met betrekking op het verbeteren van het milieu. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Rijssen . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Rijssen ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Rijssen .

 

Rijssen gaat voor Slimme enegie

In 2022 kiezen steeds meer Rijssenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Rijssen zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Rijssen !

Vragen over zonnepanelen in Rijssen

 • Waarom zonnepanelen kopen in Rijssen?

  Zonnepanelen kopen in Rijssen heeft voordelen. Op steeds meer daken in Rijssen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld €5.000,- meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Rijssen?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Rijssen . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Rijssen?

  In Hengelo hebben wij ons eigen installatiedepot en vanuit hier installeren onze Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zit er in de regio ook een lokale Zonneplan partner. Paauwe Installaties uit Wierden. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   


Rijssen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Rijssen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Rijssen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Rijssen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!