088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Rijssen

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

768 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 78.000 besparen

Elk jaar samen besparen

5746 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Rijssen

Rijssen-Holten kleurt groen, de bewoners hebben het zonlicht gezien en besluiten over te stappen op zonnepanelen. Het is niet de gemeente met de meeste zonnepanelen want Ommen en Raalte doen het beter. Het positieve nieuws is dat de bewoners van de gemeente Rijssen-Holten duidelijk wel de slag naar de verduurzaming hebben gemaakt en dat zien wij ook terug in de vele installaties die uitgevoerd zijn. En dat doet Zonneplan na tevredenheid van haar klanten.

Een klant uit Rijssen:

In één woord: top! Ik ben zeer tevreden. De aanbreng van de zonnepanelen is goed geregeld.

Rijssen-Holten heeft veel geschikte woningen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de daken in de gemeente Rijssen-Holten. Doordat er geen sprake is van beschermd stadsgezicht zijn de daken zeer geschikt voor zonnepanelen. En daardoor hoeft er geen vergunning aangevraagd te worden om zonnepanelen te plaatsen op uw dak.

Rijssen-Holten op weg naar de top

Er is door Zonneplan een onderzoek uitgevoerd naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen binnen de gemeente Rijssen-Holten. Hier komt uit dat er 12523 geschikte woningen zijn. Op dit moment zijn er 1046 al voorzien van zonnepanelen. Dit is dus ongeveer 9% van de woningen. Dit is wel minder dan in de omliggende gebieden Ommen en Raalte waar bijna 14% van de woningen is voorzien van zonnepanelen. Het goede nieuws is dat wij wel een stijging zien in het aantal huizen met zonnepanelen. Gaat ook u samen met Zonneplan voor een groen Rijssen-Holten?


De zonnepanelen financieren met een lening? Dat kan!

De gemeente Rijssen-Holten zet zich in voor duurzaamheid. Rijssen-Holten heeft een duurzaamheidsvisie opgesteld, dit zijn 7 speerpunten. Een van deze speerpunten betreft duurzame energie. Om dit speerpunt te stimuleren geldt er voor de bewoners van de gemeente Rijssen-Holten de Energiebespaarlening Overijssel.

De Energiebespaarlening Overijssel is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• Er is een rentekorting tussen de 0,5% en de 0,9%

• Het minimum leenbedrag is €2.500,- het maximum is €25.000,-

• Boetevrij aflossen

Wilt u meer informatie over de Energiebespaarlening, dan kunt u hier een kijkje nemen: op het kenniscentrum of ga hier naar de website van het Energiebespaarfonds

Wilt u meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Rijssen-Holten, neem dan een kijkje op het energieloket: klik hier voor het energieloket Rijssen-Holten

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

32 reviews van mensen uit de omgeving van Rijssen-Holten

Gemiddeld
9,4
10.0
Wij zijn zeer tevreden over Zonneplan. Ze doen wat ze beloven en ook de nazorg en communicatie naar de klant toe is perfect. Kortom wij zij blij met dit bedrijf in zee te zijn gegaan. Een echte aanrader!!!
Zonnepanelen Rijssen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.6
Ik ben blij met de zonnepanelen, ik kijk bijna elke dag wat ze opbrengen. Alles is boven verwachting goed verlopen. Een goed advies en snelle afhandeling. Perfect!
Zonnepanelen Rijssen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben hartstikke tevreden! De btw is teruggevraagd voor mij, echt super. Ik had het eigenlijk een jaar eerder moeten doen! De installatie was top, op tijd en erg netjes. Deze mensen waren echte vakmensen! Ook het adviesgesprek was klantgericht en erg duidelijk!
Zonnepanelen Rijssen
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
We zijn content met de zonnepanelen. Het hele proces is goed en vlot verlopen en we hebben Zonneplan zelfs al aanbevolen bij bekenden.
Zonnepanelen Holten
Gekozen voor SolarEdge SE5000 en JA Solar 270Wp SE optimizers

9.0
Ik ben tevreden met de zonnepanelen, alles werkt goed. De installatie verliep top, er werd snel gewerkt en de panelen zijn netjes gemonteerd. Na afloop is alles netjes achtergelaten en zijn de kabels naar tevredenheid weggewerkt.
Gekozen voor SolarEdge SE10K en JA Solar 270Wp SE optimizers

8.0
Ik ben tevreden met de zonnepanelen, ik heb nog geen storing gehad en de opbrengst is goed. De adviseur heeft mij netjes geholpen en wist snel antwoord te geven op mijn vragen. De installateurs waren nette jongens die goed werk hebben afgeleverd.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
De opbrengst van de panelen lijkt goed, deze komt overeen met de prognose die is gemaakt door de adviseur. Hij heeft mij verder ook goed te woord gestaan en wist mijn antwoorden goed te beantwoorden. Ik ben tevreden met de zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
Als ik wat te vragen had werd ik altijd goed geholpen door Zonneplan, mijn vragen werden snel beantwoord en ik kreeg alle informatie die nodig was. De installatie die hierop volgde was heel gezellig, de mannen hebben nog even bij mij geluncht en hebben de panelen perfect geplaatst. Wij zijn heel tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
We hopen dat de zon flink gaat schijnen! De installatie ging uitstekend. De jongens hebben keurig gewerkt en de boel netjes achtergelaten. Ze waren makkelijk in de omgang. Ik stoorde me een beetje aan de radio die ze luisterden, dat is misschien een verbeter puntje voor de volgende keer. Verder heb ik nergens wat op aan te merken en ben ik dik tevreden.
Zonnepanelen Rijssen
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Alles is goed verlopen. Van installatie tot contact met Zonneplan. Ik heb nergens wat op aan te merken eigenlijk. Nu nog wachten op de opbrengsten en dan is alles prima.
Zonnepanelen Holten
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 265Wp SE optimizers

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag