phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Colmschate
Zonnepanelen in Colmschate

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Colmschate

Er zijn steeds meer zonnepanelen in de gemeente Deventer. In de gemeente zijn er al 5.005 daken bedekt met zonnepanelen. Ben jij benieuwd waarom deze huishoudens gekozen hebben voor zonnepanelen?

Grote kans dat zij op de hoogte waren van de gemiddelde besparing die zonnepanelen in Deventer en omgeving opleveren. Uitgaande van de 1.110 zonuren in de regio kunnen huishoudens jaarlijks gemiddeld €820 besparen op hun energierekening. Eigenlijk dus best wel een logische keuze dat veel huishoudens kiezen voor zonnepanelen. Ben jij enthousiast geworden en benieuwd wat jij met jouw dak kunt besparen? Doe dan de gratis postcodecheck.

Na de postcodecheck, neemt een van onze adviseurs contact met je op om persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Aan de hand van dit gesprek maakt jouw adviseur een persoonlijk dakplan afgestemd op jouw dak. In dit dakplan staat informatie over de gekozen materialen, de verwachte kosten en opbrengsten.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Colmschate:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Colmschate kende afgelopen jaar 1110 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Colmschate zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Colmschate ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Colmschate kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Colmschate

Al 5.005 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Deventer gingen je voor.

Daken in Deventer geschikt voor zonnepanelen

Uit recent onderzoek van Zonneplan blijkt dat in de gemeente Deventer 16.953 koopwoningen een geschikt dak hebben voor zonnepanelen. De meeste woningeigenaren in Deventer kunnen direct een aanvraag bij ons doen, een installatie inplannen en gaan profiteren van de zon.

Woon je echter in het centrum, dan valt jouw woning onder beschermd stadsgezicht en is het belangrijk om eerst een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Dit geldt voor de straten: Emmastraat, Bolwerksweg, Zandpoort, Assenstraat, Hofstraat en de Waterstraat.

Gemeente Deventer wil duurzaamheid

De gemeente Deventer heeft het doel om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat de gemeente alle CO2 uitstoot in de gemeente compenseert. Dit is een ambitieus doel, maar zeker haalbaar. Door te investeren in zonnepanelen draag je bij aan deze doelstellingen en bespaar je tegelijk op jouw energierekening. Wil jij ook overstappen op zonne-energie? Zonneplan helpt je er graag bij.


Colmschate in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Colmschate steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Deventer er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Deventer

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan