088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Lemelerveld
Zonnepanelen in Lemelerveld

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Lemelerveld

Lemelerveld is een heel waterrijk dorp, maar het is ook een groen dorp. Steeds meer inwoners van Lemelerveld wekken met hun zonnepanelen zelf groene stroom op. Logisch, want met zonnepanelen kan er flink worden bespaard op de energierekening. Ga jij ook besparen?

In Lemelerveld hebben daken zonnepanelen. Ze wekken eigen stroom op en nemen minder stroom af van het net. Gezamenlijk besparen zij euro. Dit is gemiddeld 820 euro per huishouden. Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Doe dan snel de gratis postcodecheck.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Lemelerveld:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Lemelerveld kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Lemelerveld zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Lemelerveld ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Lemelerveld kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Lemelerveld

Al 3.029 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Dalfsen gingen je voor.

Geschikte daken in Lemelerveld

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Lemelerveld. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Daarnaast is er ook gekeken of er sprake is van een beschermd stadsgezicht, maar dat is niet het geval. Voor het plaatsen van zonnepanelen is dus geen vergunning van de gemeente vereist.

Klimaatneutraal 2025

De gemeente Dalfsen streeft er naar om in 2025 klimaatneutraal te zijn. Dalfsen is al goed op weg om dit doel te bereiken. De gemeente staat namelijk al op nummer 34 van de duurzame gemeentes in Nederland. Toch zullen er, om dit doel te bereiken, nog veel zonnepanelen moeten worden geïnstalleerd! Gelukkig zijn er veel geschikte daken en beschikken wij over enthousiaste teams met zonnepanelen-installateurs. Daarnaast is er ook een landelijke lening beschikbaar om de aankoop van zonnepanelen te stimuleren. Wanneer je van deze lening gebruik maakt, kun je zonder spaargeld te investeren al vanaf dag één profiteren van zonnepanelen!


Lemelerveld in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Lemelerveld steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Dalfsen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Dalfsen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!