088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
De Lutte
Zonnepanelen in De Lutte

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen De Lutte

De Lutte is omringt met veel groen. De bomen en al het groen zijn goed voor onze gezondheid! Om de gemeente nog groener te maken wil Zonneplan meer zonnepanelen gaan installeren in De Lutte . Met 1.033 zonuren in De Lutte is het wel erg aantrekkelijk om je eigen zonne-energie op te wekken. Ook benieuwd hoeveel jij maandelijks kunt besparen?

In De Lutte hebben 1.664 inwoners zonnepanelen. Omdat er in De Lutte gemiddeld 1.033 zonuren zijn, kunnen zonnepanelen hier flink van profiteren. De zonnepanelen zetten de opgewekte stroom om in wisselstroom zodat jij thuis jouw apparaten op een groene manier kunt voorzien van stroom. Deze inwoners zijn al milieubewust bezig en besparen hier tegelijkertijd ook gemiddeld  €1.143  per jaar op de energierekening. Door een postcodecheck te doen kom jij erachter hoeveel je jaarlijks precies kunt gaan besparen.

Als je een postcodecheck hebt gedaan, kom je in contact met één van onze zonne-adviseurs. Tijdens dit gesprek vraagt de adviseur naar jouw wensen. Op basis van deze gegevens maakt de adviseur een dakplan, waarin duidelijk wordt hoeveel zonnepanelen er op jouw dak geplaatst kunnen worden. In dit dakplan wordt ook netjes aangegeven hoe groot de investering zal zijn en binnen hoeveel jaar jij jouw zonnepanelen hebt terugverdiend.

Waarom juist nu zonnepanelen in De Lutte:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. De Lutte kende afgelopen jaar 1033 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in De Lutte zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In De Lutte ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In De Lutte kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in De Lutte

Al 1.664 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Losser gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

Tijdens ons onderzoek naar de geschikte daken kijken we naar allerlei zaken. Één van die zaken is dat we kijken of jouw huis zich bevindt in een gebied met beschermd stadsgezicht. In De Lutte is  geen sprake van een beschermd stadsgezicht. Dit bekent dat jij zonnepanelen kunt laten plaatsen zonder dat er een vergunning van de gemeente nodig is. Mocht het zo zijn dat u binnenkort gaan verhuizen dan kunt u via deze site controleren of het nieuwe huis zich in beschermd stadsgezicht bevindt.

Losser 2050 energieneutraal

De gemeente Losser heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Om deze doelstelling te behalen, moet er net zoveel energie opgewekt worden als dat er gezamenlijk wordt verbruikt. Het opwekken van meer zonne-energie met zonnepanelen in Losser kan hierbij helpen. Om jou te helpen bij de aanschaf, heeft Nederland de stimuleringsregeling in het leven geroepen. Door gebruik te maken van deze regeling help je mee aan de gemeentelijke doelstelling! Benieuwd naar alle financieringsmogelijkheden, bekijk dan deze link.


De Lutte in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in De Lutte steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Losser er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Losser

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!