0523-225002Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Dedemsvaart
Zonnepanelen in Dedemsvaart

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Dedemsvaart

In Dedemsvaart en de gemeente Hardenberg wordt er al enige tijd bewust omgegaan met duurzaamheid. Zo heeft de gemeente onder andere sporthal de Citadel en het binnenzwembad De Kiefer, in Dedemsvaart , jaren terug al voorzien van zonnepanelen. Ook steeds meer inwoners stappen over op zonne-energie. Dit is beter voor zowel het milieu als hun portemonnee! Benieuwd wat de inwoners in de gemeente samen besparen?

In de gehele gemeente zijn 1.151 daken van koopwoningen al voorzien van zonnepanelen. Al deze panelen besparen samen  €1.315.593. Toch zijn er ook nog veel huishoudens die nog niet genieten van hun eigen zonne-energie. Wil jij weten of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Wanneer jij een aanvraag hebt gedaan via de gratis en vrijblijvende postcodecheck neemt een van onze deskundige adviseurs contact met jou op. Alle persoonlijke wensen en het elektriciteitsverbruik worden in een eerste gesprek met jou besproken. Aan de hand van deze informatie kan de adviseur een offerte met een dakplan opstellen dat past bij jou en jouw wensen. De offerte is vrijblijvend en kan altijd nog aangepast worden naar verdere wensen.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Dedemsvaart:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Dedemsvaart kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Dedemsvaart zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Dedemsvaart ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Dedemsvaart kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Dedemsvaart

Al 1.151 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Dedemsvaart gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Dedemsvaart

Zonneplan doet altijd onderzoek naar de gemeentes waar projecten plaatsvinden. Zo ook in Dedemsvaart, dat onderdeel is van de gemeente Hardenberg. Eén van deze onderzoeken is het kijken naar geschikte daken binnen de gemeente. Onder andere huizen die een rieten dak hebben zijn hierin niet meegenomen, omdat deze niet geschikt zijn voor zonnepanelen. Binnen de gemeente kunnen 2.950 koopwoningen nog profiteren van zonne-energie.

In Dedemsvaart kun je zonnepanelen plaatsen zonder vergunning, aangezien er geen gebieden zijn bestempeld tot beschermd stadsgezicht. Op andere plekken binnen de gemeente kan hier wel sprake van zijn. Welke gebieden dit zijn vind je op de gemeentepagina van Hardenberg.

Zonnepanelen installateur Dedemsvaart

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Dedemsvaart? Onze vakkundige monteurs en installatiepartners brengen je graag een bezoek. Het dichtstbij gelegen Zonneplan installatiedepot is in Hoogeveen en vanuit hier installeren onze eigen monteurs zonnepanelen. Wel zit er een lokale Zonneplan Partner in Dedemsvaart zelf!

Dankzij de zelfplanner kun je makkelijk bepalen welke datum en tijdstip de installatie zal plaatsvinden. Wel net zo handig, want dan weet je zeker dat het jouw uitkomt wanneer wij langs komen. Vele klanten gingen jou al voor en waren erg tevreden over de installatie en service van Zonneplan. Dat zie je ook terug in het gemiddelde klantcijfer van een 9.2 uit 19.154 beoordelingen. Iets waar we bij Zonneplan erg trots op zijn!

Zonnepanelen kopen in Dedemsvaart

Als één van de grotere plaatsen binnen de gemeente kan Dedemsvaart een flink steentje bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van de gemeente Hardenberg. Hardenberg wil namelijk in 2050 volledig energieneutraal zijn. Dit betekent dat er net zoveel energie wordt opgewekt als er wordt verbruikt. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Dedemsvaart? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Dedemsvaart.

Dedemsvaart gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Dedemsvaarters voor een energiecontract op basis van variabele prijzen verschillend per uur. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Dedemsvaart zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Dedemsvaart!

Vragen over zonnepanelen in Dedemsvaart

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Dedemsvaart?

  Het dichtstbij gelegen Zonneplan installatiedepot is in Hoogeveen en vanuit hier installeren onze eigen monteurs zonnepanelen. Wel zit er een lokale Zonneplan Partner in Dedemsvaart zelf! Samen verduurzamen wij de lokale regio.

 • Waarom zonnepanelen kopen in Dedemsvaart?

  Zonnepanelen kopen in Dedemsvaart heeft voordelen. Op steeds meer daken in Dedemsvaart liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij in de toekomst je huis? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Dedemsvaart?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de gemeente Hardenberg. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Dedemsvaart in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Dedemsvaart steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Dedemsvaart er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Dedemsvaart

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!