088-0203000Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Denekamp
Zonnepanelen in Denekamp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Denekamp

In Denekamp zijn al veel mensen bewust bezig met duurzame energie. Zo heeft het gemeentehuis nu al een tijdje zonnepanelen op het dak liggen en ook Steghuis Transport in Denekamp heeft al ruim 900 zonnepanelen op het dak. Goed bezig! Ook steeds meer huiseigenaren in Denekamp stappen over op zonne-energie. Al 26% van de huishoudens profiteert van de voordelen van zonnepanelen.

Met zonnepanelen wek je jouw eigen stroom op. Hierdoor hoef je minder af te nemen van het net. In Denekamp zijn het afgelopen jaar 1.033 zonuren gemeten. Met dit hoge aantal zonuren kun je zelfs meer opwekken dan dat je verbruikt. Dit is erg gunstig voor jouw opbrengsten en jouw besparing. Je kunt gemiddeld zo’n €1.143 per jaar besparen! Ben jij al benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak? Doe dan onze dakcheck. Je hebt hier de keuze: een uitgebreid plan of een dakcheck. Beide zijn gratis en vrijblijvend.

Tijdens de dakcheck bekijken we jouw dak met luchtfoto’s en bepalen we het aantal panelen dat op het dak passen. Jouw adviseur neemt contact met je op om jouw huidige verbruik te bespreken en jouw wensen. Daarnaast wordt het dak ook nauwkeurig opgemeten. Jouw adviseur stelt een offerte voor je op, Jouw persoonlijke Zonneplan. Hierin vind je de prijs en een verwachting van jouw opbrengsten.

 

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Denekamp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Denekamp kende afgelopen jaar 1033 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Denekamp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Denekamp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Denekamp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Denekamp

Al 792 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Denekamp gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen in Denekamp

We doen onderzoek naar de potentie van de daken in gemeentes. Tijdens het onderzoek worden alle relevante aspecten bekeken. Een woning met een rieten dak is bijvoorbeeld niet geschikt. Ook moet het dak van de woning in de zon liggen. Ook houden we rekening met obstakels, zoals pijpjes of hoge bomen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan gaan profiteren van jouw eigen zonne-energie!

Daarnaast bekijken wij bij Zonneplan ook of er sprake is van een beschermd stadsgezicht. In de gemeente Dinkelland heeft een deel van de gemeente een beschermd stadsgezicht. In Denekamp is hier geen sprake van. De zonnepanelen kunnen dus zonder vergunning van de gemeente geplaatst worden!

Zonnepanelen installateur Denekamp

Woon je in Denekamp en ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze Zonneplan installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, werken volgens de normen van NEN-3140 en VCA-gecertificeerd. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen onze monteurs graag langs om de zonnepanelen te installeren.

Wanneer jij de monteurs op bezoek krijgt voor het plaatsen van het zonnepanelensysteem bepaal je zelf. Dankzij onze zelfplanner kies je een datum en tijdstip dat jou uitkomt. Zo kun jij sowieso bij de installatie aanwezig zijn.

Zonnepanelen kopen in Denekamp

Het doel van de Dinkelland is om in 2050 een energieneutrale gemeente te zijn. De gemeente is al hard op weg om dit te realiseren. Om dit doel te bereiken, wekken al 792 Dinkellanders hun eigen stroom op. Samen met drie andere gemeenten heeft de gemeente Dinkelland een NOT-warmtevisie gestart om samen te werken aan een energieneutrale gemeente. Samen zorgen we ervoor dat Nederland duurzaam wordt!

Denekamp gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Denekampers voor een energiecontract op basis van dynamische energieprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Denekamp !

Vragen over zonnepanelen in Denekamp

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Denekamp?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Hengelo. Vanuit hier installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen in de gehele regio rond Denekamp. Naast onze eigen team is er in de regio ook nog een lokale Zonneplan partner. Paauwe Installaties, deze is gevestigd in Wierden. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Denekamp?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Denekamp. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Waarom zonnepanelen kopen in Denekamp?

  Zonnepanelen kopen in Denekamp heeft voordelen. Op steeds meer daken in Dinkelland liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.


Denekamp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Denekamp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Denekamp er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Denekamp

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!